КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Серпень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2018 » Серпень » 1 » Корюківка відзначала День міста ФОТОрепортаж частина друга
10:03
Корюківка відзначала День міста ФОТОрепортаж частина друга
          Корюківка  відзначала  День  міста
                                                                                                                ФОТОрепортаж частина друга


  У сквері утішали дітлахів  і дорослих

З  десятої години сквер за будинком культури фабрики техпаперів наповнювався веселим гамором. Найбільше тут було дітей з мамами, яких приваблювала ігрова площадка. Відпочивали  і гралися на гойдалках, гірках, перевагах… Інтерес викликали іграшки, які пропонувала придбати  громадська організація «Альтернатива».

   Кошти від їх реалізації активісти обіцяли спрямувати на лікування Влада Ніцука та Володимира Худякова. Поруч діяли активісти за програмою «Смугастий равлик  на канікулах», до якої було запрошено волонтерів шкільного віку. Проводилися ігри. Часом пізніше веселе коло дітлахів зібралося навколо «Веселих піратів» з чернігівської артстудії «Зоряний пил». На танцювальному майданчику вихованці Корюківського  Центру дитячої і юнацької творчості пропонували майстер-класи з ліпки іграшок. Працював фейс –арт: наносилися малюнки на обличчя. Їх виконували вихованці гуртка «Петриківського розпису» – яскраві, веселі, залежали від того, в якому одязі перебувала особа, що побажала їх мати. У  сквері брали веселі міні- інтерв’ю, цікаво розважали казкові  герої  Чорний кіт  і крокодил Гена.

  Креативна і талановита Євгенія Гордюк цього разу на великий подіум вивела усіх своїх вихованців.  І ця велика «гвардія» представила яскраву програму  театру мод. На широкому  подіумі  дуже артистично, під музику гарні юні моделі продемонструвала модний одяг і аксесуари від початку й до кінця 20- го століття.  З  великим інтересом діти і підлітки споглядали хімічне шоу нашої землячки Юлії Мірошниченко та її помічниці Євгенії, які продемонстрували відкриту лабораторію «Цікава хімія» Київського політехнічного інституту. З нею дівчата об’їздили ряд міст України.       Особливо глядачам сподобалися мильний фонтан, лавова лампа, ліловий джем,  ненамокаючий цемент та кольорові вогні… Про нашу землячку Юлію варто додати: вона із золотою медаллю закінчила гімназію, відмінно закінчила  «політех». Устигла захистити кандидатську роботу, працює на одній з кафедр інституту.

  Цього дня у сквері багато глядачів також зібрало «Караоке на майдані». Силою у вокалі помірялися п’ятеро найактивніших співаків. У їхньому виконанні звучали популярні пісні різних років. Двоє учасників, за рішенням глядацької аудиторії, покращуватимуть голоси сирими яйцями. Ще одна учасниця вибула з гри з призом – невеличким пледом. А до фіналу потрапили двоє: Михайло Макаренко та  Яна Малиш. На свою підтримку вокалісти зібрали відповідно 700 і 500 гривень з «хвостиками», якими обмінялися одне з одним. Фортуна посміхнулася Михайлу, його відзначили великим теплим  пледом. Яні дістався чайник. Тут же виступив Олександр Стельмах, переможець першого «Караоке на майдані» у Корюківці, з тією ж піснею, яку виконував майже 20 років тому…

  Досить велику аудиторію зібрав розіграш призів за безпрограшними лотерейними білетами вартістю 30 гривень. Розіграно двісті чудових призів, серед яких були побутова техніка (пічка для піци, мультиварка, соковижималка та ін.), щедрі подарункові сертифікати від підприємців і магазинів, багато речей побутової хімії, продукти, ковбаси, цукерки, шампанське і навіть …домашні кури!  І що цікаво, більше щастило жінкам! Приміром, ящик пива «Чернігівське» виграла Тетяна Спускан, а суперприз від мера – плазмовий телевізор – дістався Людмилі Куземко.

                                                                                         http://koryukivka-mayak.com


 

 

                           Фото Наталії Рубей    http://koryukivka-mayak.com

Категорія: Свята | Переглядів: 665 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України