КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Серпень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2017 » Серпень » 1 » Корюківка відзначала 360-річчя міста ФОТОрепортаж, частина 4 Спорт
18:00
Корюківка відзначала 360-річчя міста ФОТОрепортаж, частина 4 Спорт

      Корюківка  відзначала  360-річчя  міста

                                                                  ФОТОрепортаж,   частина  4  Спорт

Напередодні виривався дрібний дощик, вночі заливало та гуркотіли громовиці,  але ранок і святковий день, як  і обіцяв  Ратан Ахмедов, незважаючи на прогнози синоптиків, дякуючи Богу,  видався сонячним і теплим....

  Як святкували корюківчани, жителі  Корюківщини, Чернігівщини,  інших областей України, гості з братньої Бєларусі  День міста - треба було бачити,  миттєвості свята відображені в світлинах.

  На свято завітатали  депутати Верховної Ради  Анатолій Євлахов та Василь Омельченко і депутати обласної ради Василь Леоненко та Дмитро Блауш.  Із самого ранку до пізньої ночі  було гарно, цікаво і весело, а втім, як кажуть, про все не можна переказати, ні  пером описати...

   Ось так  повідомляють про цю подію в репортажах деякі ЗМІ :

  "Небаченого розмаху цього року набуло святкування ювілею Корюківки. Жителі  Корюківщини, Чернігівщини,  інших областей України, гості з братньої Бєларусі зібрались в центрі міста, щоб разом відзначити його 360-ту річницю. 

Розпочалось свято з привітань зі святом міського голови Ратана Ахмедова, голови райдержадміністрації Олексія Мірошниченка та голови районної ради Віктора Чернухи.  

Історія Корюківки має й трагічні сторінки, про які завжди пам’ятають жителі міста.  Безперечно, історію міста творять його люди. Своєю наполегливою самовідданою працею, досягненнями і здобутками вони прославляють рідний край, проявляють патріотизм і любов до своєї малої Батьківщини. Такими працелюбними й талановитими людьми багата і Корюківська земля. За вагомий внесок у розвиток громади кращих працівників підприємств, установ, організацій, громадських активістів  було нагороджено почесними відзнаками міської ради, райдержадміністрації та районної ради 

 Корюківчани та гості щиро вітали на головній сцені свята гордість міста – творчі колективи скрипалів «Віоліночки» та духовиків «Widans» Корюківської школи мистецтв ім..О.С.Корнієвського – багаторазових переможців обласних фестивалів-конкурсів, що достойно представили Корюківщину цього літа на фестивалі в Болгарії.

Останнім часом значно активізувався спортивний рух серед молоді. Сприяють цьому спортивні клуби, що діють в місті. Певні досягнення вже мають вихованці спортклубів з боксу «Сила» та з Таекевон-До «Вулкан». Останні своїми показовими виступами викликали неабияке захоплення у глядачів. Вдень бажаючі випробувати себе  на міць, піднімали штанги, змагаючись з заслуженим майстром спорту Олександром Пекановим.  , особливо тоді, коли  він  зрушив з місця пожежний «Камаз», вагою 14  тон.  Любителі футболу змогли повболівати за команди «Фаворит» (Корюківка) та «Динамо» (Ніжин) на чемпіонаті області,  де перемогу  з рахунком 3:0  здобув «Фаворит".  Ті ж, хто захоплюється шахами, приймали участь у розіграші Кубку мера.

Колоритним і масовим видався перший міський фестиваль «Гурок-фест». З 10.00 години у міському сквері зібрались всі, кому до вподоби «коронна» страва Корюківщини – тушений огірок.  

Інший парк став місцем розваг для найменших гостей свята. Дітей розважали аніматори, проводили для них майстер-класи, різноманітні конкурси, пригощали смаколиками.  

Вперше у Корюківці молодь долучилась до фестивалю кольорів «Holi-fest». «Битва» фарбами була настільки захоплююча, що відбувалась декілька разів. 

Як і планувалось, фестиваль тривав цілий день. Розваги, конкурси, спортивні змагання, атракціони – кожен знайшов для себе щось цікаве.  Щирими оплесками вітали гості свята на сцені місцевих артистів, а тим часом на площі Героїв України вирувала святкова атмосфера. Виставки робіт народних умільців, як місцевих, так і гостей, фотоісторія міста, торгівля та громадське харчування, фотозони – розваги було організовано на будь-який смак."


 

    

 

  

  

$IMAGE49$

$IMAGE50$

Категорія: Свята | Переглядів: 923 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України