КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2015 » Серпень » 28 » Корюківка святкувала День Незалежності ! ФОТОрепортаж
13:35
Корюківка святкувала День Незалежності ! ФОТОрепортаж
       Корюківка  святкувала   День Незалежності !   

                                                                              ФОТОрепортаж        Частина  1   

.

    Із  самого ранку   у «Гостинному дворі»   було розпочато торгівлю сільськогосподарською продукцією, яку корюківчани  купували  з  великим задоволенням.  Парад вишиванок  пройшов центральною вулицею   від Свято-Вознесенської церкви  до Меморіалу на честь героїчного опору жителів Корюківки німецько-фашистським загарбникам,  де настоятель Свято-Вознесенської церкви УПЦ КП   о.Тарасій  Баїк  провів  молебень за Україну.

  А  в цей  час  корюківчани зустрічали представників офіційної делегації з сусідньої держави Білорусі: голову Вєтківської районної ради депутатів  Віктора Масєйка, заступника голови Вєтківського райвиконкому Сергія Кончица, директора сільськогосподарського підприємства  «Іскра Вєтка» Валентина Бояринова.  
  Святкові заходи на центральній площі міста  розпочалися патріотичним танцювальним молодіжним флеш-мобом, парадом вінків та патріотичних костюмів. 

  Зі святом жителів міста та гостей привітали: голова райдержадміністрації Олександр Савченко та голова Вєтківської районної ради депутатів Віктор Масєйко. В  ім’я незалежної України та з  нагоди свята Дня Незалежності України кращих працівників району було нагороджено почесними відзнаками. А також за захист незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України були нагороджені учасники АТО та територіальні громади району, які допомагали та підтримували наших земляків у зоні АТО. 

Протягом наступних трьох годин своїми виступами радували гостей свята творчі колективи району...: 
У «Гостинному дворі»   працювала виїзна торгівля торгівельних закладів міста. Громадська організація «Корюківська Козача Січ» пригощала  жителів міста та гостей козацьким кулішем та показали номери самодіяльності для присутніх. 

А в цей час  у «Містечку майстрів» керівництво району та гості ознайомились із виставкою-ярмарком підприємств, організацій, установ району та народних майстрів. Тут були представлені творчі роботи учнів,  вироби декоративно-прикладного мистецтва індивідуальних майстрів, виставки квітів та плодів установ соціальної сфери, промислових та лісогосподарських підприємств, виставки-ярмарки книжкової продукції та виставка військової амуніції ГО Корюківської спілки воїнів-учасників АТО. 

 Протягом дня для дітей на центральній площі міста працювали дитячі атракціони, відбулися змагання з армреслінгу, був організований шаховий турнір для різних вікових категорій. Також серед чоловіків було організоване змагання з пляжного волейболу.

О 13.00 годині на центральній площі міста відбувся виступ спеціального гостя заходу, чотириразового чемпіона світу, заслуженого майстра спорту Олександра Пеканова.

   Ввечор, і під зорями, в  програмі   караоке  охочі виконували українські пісні.  Далі присутні на центральній площі міста мали змогу послухати виступи вокально-інструментального ансамблю «Магія».  Відбувся розіграш подарункових сертифікатів. На завершення корюківчани та гості міста слухали виступ колективу «Jam Bubble band» з міста Чернігова.





































































































Категорія: Свята | Переглядів: 1089 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України