КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2013 » Травень » 18 » КММГО «Альтернатива» відкрила для себе Кривий Ріг та Шелтер+!
00:22
КММГО «Альтернатива» відкрила для себе Кривий Ріг та Шелтер+!

«Альтернатива» відкрила для себе Кривий Ріг та Шелтер !

                                                                       ФОТОрепортаж

.








    МАЙЖЕ1700 КІЛОМЕТРІВ В ДОРОЗІ – 86 ГОДИН РАЗОМ – НАЙБІЛЬШЕ ЗА ДОВЖИНОЮ МІСТО В УКРАЇНІ – ЦЕ ТЕ, ЩО ДЛЯ КММГО «АЛЬТЕРНАТИВИ» ОЗНАЧАЮТЬ ТРАВНЕВІ СВЯТА 2013 РОКУ!

   Все розпочалося з інтернет-видання «Українська правда», де була надрукована стаття «Родина, яка трішки змінила Кривий Ріг». Батько, мати, двоє братів Юлій та Роман зі своїми дружинами Інною та Євгенією, сестра Леся зі своїм чоловіком Олександром створили культурно-просвітницьку організацію Шелтер+ і після 10-ти років наполегливої праці місто справді дещо змінилось. Ідея відвідати Шелтер виникла одразу після прочитання статті, але знадобилось десь півроку, щоб вона втілилась в реальність. 
Отже, 700 км до Кривого Рогу, де знаходиться близька за духом громадська організація, успішно подолані, нас зустрічає стареньке приміщення колишнього дитячого садка, на якому висить різнокольоровий плакат організації, де одразу можна побачити, чим живе Шелтер. Юлій з Інною радо вітають нас і пропонують невелику екскурсію територією організації.
Одразу, що вразило – масштаб діяльності. Майже кожного дня тут проходять заходи, де волонтери організації займаються з молоддю або просто надають приміщення для того, аби вона змогла реалізувати свій творчий потенціал. Актовий зал, який має все необхідне обладнання, щоб проводити кіновечори, різноманітні святкові заходи, зустрічі та вечірки, студія звукозапису, де є можливість співати та використовувати обладнання для запису, також вона слугує для того, аби підлітки, які цікавляться музикою, мали змогу відчути на власному досвіді, що означає професійно займатися музикою. До речі, один з організаторів Шелтеру – музикант, який закінчив консерваторію і тепер радо займається з підлітками та молоддю. Кімнати для проведення англійського клубу, аеробіки, комп’ютерний клас, творча майстерня, де маленькі діти можуть займатися малюванням, ліпкою, майструванням різних цікавинок. Кімната для театру та костюмерна, де декорацій та одягу зібрано на будь-який захід. Тренажерний зал, який безкоштовно відкритий для усіх охочих, ввечері були свідками, як доволі багато молоді, яка має дорогі машини замість того, аби сидіти десь в клубі, з задоволенням приїздить і проводить час у спілкуванні і за тренажерами. Критий футбольний зал, який має дуже якісне покриття, де проходять тренування з футболу та змагання.
Загалом Шелтер об’єднує навколо себе до 50-ти волонтерів, які працюють там на постійній основі. Більшість з волонтерів роблять це абсолютно безкоштовно, відриваючи свій час від традиційних занять молодої людини. Існує організаціє завдяки ґрантам та підтримкою небайдужих людей. Найбільший ґрант, який виграла організація – 12000 євро від французької компанії «Ашан». Діяльність Шелтеру не обмежується виключно власною територією, волонтери часто організовують різноманітні заходи, конкурси, квести, проекти у самому місті, парках, вулицях, інтернатах, проводить туристичні походи до Криму та Карпат.
Велика родина Морозових, яка своїми досягненнями, працею, підтримкою один одного, слугує прикладом кожній сім’ї, а також надихає тих людей, які вирішили займатися громадською діяльністю і робити спроби змінювати світ, у якому вони живуть, на краще.

КММГО «Альтернатива» провели неповних три дні в Шелтері, на превеликий подив Юлій – один з засновників організації проявив чудеса гостинності і постійно був з нами, розповідаючи про діяльність організації та відповідаючи на наші запитання. Було приємно, що людина повністю розуміє усі наші власні переживання, адже сама через усе це пройшла, з іншої сторони ми побачили багато цікавих ідей і, навіть, можливість втілити декілька проектів разом з Шелтером. Роздумуючи про поїздку до Кривого Рогу ловиш себе на думці, що багато проблем можна вирішити, якщо замість телевізора, пива і дискотек виділити час та гроші на поїздки Україною, знайомства з цікавими людьми та просто подорожувати тривалий час разом зі своїми друзями.

$IMAGE1$













Категорія: Громада та влада | Переглядів: 750 | Додав: Владко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України