КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2013 » Лютий » 5 » КММГО «Альтернатива» розпочинає новий проект!
00:01
КММГО «Альтернатива» розпочинає новий проект!

КММГО «Альтернатива» розпочинає новий проект!

.

 «Альтернатива» оголошує про початок соціального проекту «Дітям Шишківки» 

    Життя українського села є вкрай убогим щодо можливості культурного часопроведення дітей та організацію їх змістовного дозвілля. Розбудована в радянські часи мережа клубів, за відсутності фінансування з боку держави та належного догляду з боку місцевих громад, майже вкінець зруйнована, як морально так і фізично (відсутність ремонту, опалення, вікон, світла є частим явищем для приміщень сільських клубів). Можна скільки завгодно говорити про причину такого стану речей, але факт залишиться фактом, що ані про культурний відпочинок, ані про організацію якихось клубів чи гуртків для сільських дітей дбати нікому. 

Подібний стан речей є характерним чи не для всіх сіл нашого району, не є винятком і село, що знаходиться на окраїні Корюківського району - Шишківка. Сільські діти позбавлені можливості відвідувати спортивну чи музичну школу, якісь гуртки та клуби, єдиним місцем розвитку для дітей поза родиною залишається тільки школа. Але ще ж є і дошкільнята, яким для успішного навчання і адаптації до шкільного життя теж потрібно отримати належну підготовку. Таку підготовку вони б мали отримати в дитячому садочку, але його у Шишківці, нажаль, закрито давно і безповоротно.


Зважаючи на такий стан речей, Спілка української молоді в Україні та Національний фонд сприяння демократії (США) спільно з КММГО «Альтернатива» оголошує про початок нового проекту – «Дітям Шишківки». Проект покликаний вирішити проблему всебічного розвитку, дошкільної підготовки та дозвілля сільських дітлахів. Метою проекту є створення в приміщенні місцевої школи окремої кімнати для занять з дітьми дошкільного віку, де звісно, зможуть займатися й школярі початкових класів. Для організації повноцінного розвитку малюків буде придбано ілюстративний матеріал, настільні ігри, навчальні посібники та дитячі меблі.

До реалізації проекту планується залучити батьків, керівництво школи та села, адже саме вони мають бути зацікавлені в цьому передусім. Спеціально для батьків активістами СУМ буде проведений семінар «Розвиток дитини в наших руках». Святкове відкриття центру відбудеться 15 березня 2013 року.

Насамкінець, хотілось би запросити усіх бажаючих долучитись до доброї справи, ви можете пожертвувати на розбудову кімнати книги, призначені для дошкільнят, чи розвиваючі іграшки (пазли, пірамідки, фігурки тварин, конструктори та інше). Якщо виникнуть питання чи пропозиції, звертайтесь за телефоном 0977745815, чи пишіть в групу «Альтернатива», яку маємо в соціальних мережах «Вконтакті» та «Однокласники».
Категорія: Тут я живу | Переглядів: 753 | Додав: Владко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України