КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Вересень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2019 » Вересень » 24 » Хто в дзеркалі ? Його вплив на долю !
09:26
Хто в дзеркалі ? Його вплив на долю !

                              Хто в дзеркалі ?   Його вплив на долю !

.

 Складно уявити своє життя без цього предмета побуту. До нього ми звертаємо свої погляди з раннього ранку, перед ним регулярно проводимо короткі хвилини, а деколи - довгі години.  

 Мова піде про дзеркала і про роль задзеркалля в нашому житті. Дзеркала в помешканні, дзеркальні вітрини на вулицях, дзеркала в офісах, дзеркала в ресторанах і кафе. За день наше відображення до тисячі разів миготить на різних дзеркальних поверхнях, відображається у всіляких варіантах. Часом ми навіть не помічаємо цього. А часом пильно вдивляємося в своє відображення. 

Чи немає небезпеки у світі задзеркалля? Чи не завдає цей світ шкоди нашому життю та здоров’ю? Або, можливо, дзеркала навіть корисні?


Сучасні дизайнерські рішення в своїх сміливих та прогресивних проектах досить активно використовують дзеркала. Дзеркальні стелі, дзеркальні підлоги, дзеркальні стіни, дзеркальні перегородки, дзеркальні дверцята шаф-купе, прикрашені химерними малюнками та орнаментами, столики з дзеркальною поверхнею. Дзеркала візуально збільшують простір у приміщенні, надають йому додаткову глибину і висоту. Створюють тонку атмосферу з натяком навіть на якусь урочистість. В оформленні інтер’єру грамотне використання дзеркал здатне змінити приміщення до невпізнання.

Людям творчості та мистецтва доводиться перед дзеркалами проводити довгі години репетицій . Щоб надати м’якість і плавність рухів, красу і грацію тілу, відпрацювати поставу і вміло керувати мімікою обличчя. За допомогою дзеркала можна поглянути на себе очима іншої людини. Побачити себе таким, яким побачать тебе інші. Довгі тренування, і як результат-бездоганна пластика і міміка відомої людини.

Використовуються властивості дзеркал і дзеркальних поверхонь також і в психології та медицині. Психологи своїм пацієнтам, що страждають неврозами, переживаннями і депресіями, рекомендують частіше дивитися в дзеркало. Останній погляд у дзеркало у людини, що вирішила звести рахунки з життям, може навіть зупинити її і вберегти від фатального кроку.

Однак, крім позитивних аспектів, є й кілька насторожуючих. Вчені одного з інститутів в Нью-Йорку, які займалися вивченням впливу дзеркал на організм людини, з’ясували, що якщо здорова, красива, впевнена у собі, успішна людина, багато часу проводить, споглядаючи на себе в дзеркало, у неї з’являється відчуття хронічної втоми і погіршується пам’ять.

Часто дзеркала використовуються для проведення магічних ритуалів і зцілення хвороб. Ще відомий Паральцес (знаменитий алхімік, лікар і окультист; вважається засновником сучасної хімії та медицини - прим. «Аратти») за допомогою дзеркал і маніпуляцій з ними зціляв хворих людей.

Сучасні вчені доводять, що навіть якщо повне зцілення перед дзеркалом і не настане, то стан хворого однозначно покращиться. Світ задзеркалля працює за дивною системою: здорові можуть позбутися свого здоров’я, а ось хворі - цілком можуть отримати зцілення.

Лікарі-окулісти теж не обійшли дзеркала та їх властивості своєю увагою. Вправи для очей перед дзеркалом чудово впливають на сітківку і на наш мозок. Очні м’язи розслаблюються, внутрішньоочний тиск нормалізується, і показники нашого зору поліпшуються.

Російський вчений, кандидат технічних наук Віталій Правдивцев, що вивчає феномен тонких енергій, вважає, що дзеркала мають властивість пам’яті. Вони запам’ятовують і передають інформацію підсвідомості людини, яка вдивляється в дзеркальну поверхню, тому з дзеркалами потрібно поводитися обережно.

Що стосується давньокитайського вчення фен-шуй, то тут дзеркалам присвячений цілий розділ. За фен-шуй, дзеркала - не просто деталі інтер’єру, це - енергетичні відбивачі, що мають властивість подвоювати все, що в них відображається.

Фахівці не рекомендують чіпляти дзеркала в спальнях. Подружнє ложе або односпальне ліжко не повинні в них відбиватися. Дзеркала не повинні «обрізати» відображення того, хто в них вдивляється. Якщо на дзеркалі з’явилася тріщина, подряпина - від нього краще всього відразу позбутися. Всі дзеркальні поверхні в будинку необхідно утримувати в ідеальній чистоті, а після якоїсь неприємної події в житті, сварки або скандалу - дзеркала найкраще помити. Не варто також вішати дзеркала напроти вхідних дверей.

Крім усього цього, з дзеркалами пов’язано дуже багато народних прикмет і забобонів (наприклад, - завішувати тканиною дзеркала, якщо в домі є покійник - прим. «Аратти»).

Чи вірити в таємничий вплив світу задзеркалля на наше життя чи ні - справа, звичайно, - суто особиста. Але чим довше вдивляєшся в дзеркальну поверхню, тим виразніше розумієш, що це не просто «предмет зі скляною або металевою відполірованою поверхнею, що призначений для відображення того, що знаходиться перед ним», як сказав С. І. Ожегов у своєму словнику, а щось більше...

 * * *

Деякі прикмети стосовно дзеркал

1. Розбити дзеркало – до нещастя, адже ви травмували свого дзеркального двійника. Щоб уникнути неприємних наслідків покрутіться тричі або замалюйте найбільші уламки у чорний колір. 

2. Ніколи не дивіться у пошкоджені чи розбиті дзеркала. За теорією фен-шуй шкодять не лише потріскані люстерка, але й дзеркала з малюнком, дзеркальна плитка та інші поверхні, які ніби-то розбивають, роздрібнюють поверхню. Все це руйнує енергетику, що в першу чергу, позначається на здоров’ї.

3. Не дивіться довго в очі своєму відображенню – так ви втрачаєте енергію. Взагалі, не варто споглядати своє зображення в дзеркалі довше 10 хвилин. Так, за даними нещодавно проведених досліджень, навіть ті добровольці, які були повністю задоволені своєю зовнішністю, дивлячись у дзеркало впродовж 10 хвилин починали відчувати деяку тривогу, що стрімко переростала в депресію з приводу невдоволення зовнішнім виглядом.

4. Час від часу промивайте дзеркала з сіллю – це зітре негативну інформацію.
5. Якщо дзеркало дуже холодне і напроти нього гаснуть свічі – розбийте і викиньте уламки, тільки так ви позбудетесь негативного впливу.

6. Не тримайте дзеркал у спальні, особливо так, щоб у ньому відображалось ліжко. Краще повісити дзеркало на кухні або у вітальні.

7. Якщо у домі хтось помер – всі дзеркала накрийте непрозорою тканиною.

8. Дітям до одного року не можна дивитись на своє відображення.

9. Дзеркала завжди повинні бути чистими і висіти так, щоб «не зрізати» голову найвищих жителів дому.

10. Люстерко в кишені вбереже від ворога - сховане в кишені, воно відбиває всі недобрі помисли та наміри, а отже і всю негативну енергію, направлену проти вас.

11. Якщо, вийшовши з дому, ви щось забули і змушені повернутися, то, повернувшись додому, покажіть язика своєму відображенню в дзеркалі, а то «шляху не буде». Таким чином задобрюють, відволікають нечисту силу. :-Р
Категорія: Цікавинки | Переглядів: 533 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України