КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2016 » Грудень » 10 » Хто «підніс сірник» до Корюківського лісгоспу?
11:23
Хто «підніс сірник» до Корюківського лісгоспу?
    Хто «підніс сірник» до Корюківського лісгоспу?

.  За всю історію існування Корюківського лісового господарства, датою створення якого можна вважати 1936 рік, такого ще не було, щоб трудовий колектив висловив своєму керівникові недовіру. Днями це сталося. Терпець працівників увірвався і вони вимагають відсторонити від займаної посади тимчасово виконуючого обов’язки директора ДП «Корюківське лісове господарство» В’ячеслава Чижа.

    За словами працівників лісгоспу, конфлікт між керівником і колективом назрівав давно – ще з осені (призначення відбулося 12 вересня 2016 року), а цієї середи почав загострюватися. Саме 7 грудня у приміщенні актової зали підприємства відбулося засідання розширеного профкому цього лісгоспу. В ньому брали участь члени профспілкового комітету, начальники підрозділів, представники трудового колективу. Ще близько двохсот працівників, що не вмістилися у залі, прийшли страйкувати під стіни контори, залишивши свої робочі місця. Переважна більшість з них твердила, що т.в.о. директора В’ячеслав Чиж не відповідає займаній посаді. 









Володимир Селянський

- Що ж це за керівник такий, що не може знайти спільної мови з усім колективом? – висловлювалися обурені люди. – Він зверхньо поводить себе у спілкуванні із підлеглими, не стримує словесних образ щодо опонента, а якщо йому щось заперечиш, то одразу ж «виписує» догану! Розпорядження ж видає такі, що інколи просто дивуєшся, як таке могла зробити особа, призначена на таку відповідальну посаду. А як можна пояснити те, що він розпорядився не виплачувати доплати при заміщенні тимчасово відсутнього працівника і зняв працівникам надбавку до зарплати за вислугу років? Це ж порушення колективного договору!

Невдоволення й докори все зростали й примножувалися, тож під час засідання на голосування було винесено питання недовіри т.в.о. директора і учасники засідання одноголосно підтримали це рішення. Але В’ячеслав Чиж заперечував висунуті проти нього звинувачення і твердив, що це все є спланованою акцією і його таким чином хочуть дискредитувати. 





В"ячеслав Чиж

Як розповіли очевидці, вже наступного дня, 8 грудня, з боку керівника були застосовані репресивні заходи до деяких працівників керівної ланки підприємства: їм було оголошено догани. А з заступником директора Петром Погребняком, який керував лісгоспом з 1999 року і аж до свого 55-річчя (святкував у січні цього року), була проведена «роз’яснювальна робота», після якої він написав заяву «за власним бажанням». 

І ось вже з самого ранку п’ятниці 9 грудня біля адміністративного приміщення ДП «Корюківське лісове господарство» знов загуло, як у вулику з роздратованими бджолами. На своєрідний страйк вийшли не лише працівники апарату лісгоспу, а й усіх підрозділів підприємства: автогаражу, цеху переробки, нижнього складу. Також до протесту долучилися робітники Корюківського, Брецкого, Щорського, Тихоновицького, Єлінского, Новоборовицького і Андрониківського лісництв. Всього – близько трьохсот чоловік. Вони вимагали виконання рішення профкому. 



Прибув і начальник Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства Андрій Пивовар

Вислухати і підтримати страйкарів прибули депутат Чернігівської обласної ради Володимир Селянськийголова Корюківської райдержадміністрації Олексій Мірошниченконачальник Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства Андрій Пивовар, голова обкому Профспілки працівників лісового господарства Йосип Райчинець. Разом з т.в.о. директора В’ячеславом Чижем вони вмовляли людей повернутися на свої робочі місця, але ніхто зі страйкуючих не погодився на вмовляння.


 
Колектив  рішуче налаштований добиватися звільнення т.в.о. директора

Підлеглі відкинули пропозицію керівника створити для вирішення проблеми робочу групу, до якої він хотів залучити представників лісгоспу, депутатів місцевого та обласного рівнів. Їх вимога була одностайна – звільнення. Після цієї дискусії В’ячеслав Володимирович покинув зібрання, а через деякий час повідомив, що «пішов на лікарняний». Колектив же так і не приступив до роботи і рішуче налаштований добиватися звільнення т.в.о. директора, а тому всі страйкарі наголосили на тому, що й у суботу, 10 грудня, знову зберуться на акцію протесту. Тож продовження – буде…

- Чиїх же буде молодик?
, - спитає читач. Місцеві у натовпі кажуть: "У хлопця за спиною "залізобетон" Нвіть, всіх наших обласних нахилили".



Судячи з профілю в соцмережі  Однокласники 33-річний В’ячеслав Чиж закінчив Калитянську школу Броварського району, а пізніше Інститут міжнародинх відносин. Він викладає чимало світлин з відпочинку на природі і на морі, скоріш за все, захоплюється рибалкою та футболом. Девіз В’ячеслава "...жить нужно так, чтобы хотелось повторить..."


        Джерело        Gorod.cn.ua  http://www.gorod.cn.ua/
Категорія: Події | Переглядів: 1133 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України