КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2018 » Лютий » 11 » Як зробити квартиру затишною?
07:34
Як зробити квартиру затишною?

                        Як зробити квартиру затишною?

Квартира – це місце, де ви, нарешті, можете розслабитися, відпочити після роботи або навчання, побути в співзвучності з собою. Неймовірно важливо, щоб квартира була місцем, куди ви приходите із задоволенням, а не з подивом.


Декілька порад про те, як зробити квартиру затишнішою і яскравішою.

1. Перш за все, на мій погляд, потрібно старатися підтримувати порядок. Як ніяк, а затишок, в якомусь сенсі, це і є порядок. Періодично проводити генеральне прибирання і іноді заглядати під дивани, шафи, комоди. Витирати пил, мити вікна, розгрібати старі завали. Чую ваш обурений здивований вигук: «Природно, прибирання в нормі речей, про що це вона?».

Але вже, повірте моєму 16-річному досвіду, моя кімната знаходиться тільки на моїй совісті, і іноді я абсолютно забуваю, що у пилу є властивість накопичуватися, вікон – бруднитися, а речам і паперам – ставати вже непотрібними.
Отже, мабуть, потрібно знаходити час і бажання для такого не дуже приємного заняття.

2. Далі стає цікавіше. Огляньте своє житло. Чи не порожні стіни, чи не нудна обстановка? Чи є на видному місці річ або предмет, дивлячись на який, ви обов'язково посміхнетеся?
Ось тут і починається творчість.

3. Спершу попрацюємо над стінами. Як би не були красиві шпалери, потрібно щось додати. Можна повісити картину – хай це буде тема моря, або пейзаж, або натюрморт, як вам захочеться.
Можна прикрасити стіни малюнками ваших дітей, для краси купити рамочки і вкласти малюнки в них. Хіба це не чудово, коли, прокидаючись, ви бачите малюнок вашої дочушки, на якому намальована вся ваша сім'я?..
Або ж фотографії вас з чоловіком, вашої сім'ї, друзів, родичів на стінці. Для того, щоб ви завжди пам'ятали про них. Для того, щоб у вас, коли ви дивитеся на ці фотознімки, піднімався настрій. Ось ви з дітьми в парку, а ось з чоловіком на курорті, а може бути, ви одна на тлі міста. О, і цей незабутній пікнік на природі з друзями. Все це напевно викликає у вас усмішку і хороші спогади.

А ще можна придумати різні плакати з гаслами ніби «З добрим ранком!», «Все вийде!», «Наважуйся», «Сьогодні прекрасний день». Для того, щоб з самого ранку бути в хорошому настрої і знати, що кожен новий день – це нове життя.

4. На гардини або штори прикріпіть декоративного метелика або бабку. Або ж декоративний банан, яблучко, грушу, ананас. Ці дрібниці обов'язково освіжать і відновлять вашу квартиру. Не проходьте мимо них в магазині, зупиніться і купіть. Не пошкодуйте грошей на настрій.

5. А зараз прикрасимо полички. Для цього дістаньте ящик, де ви зберігаєте листівки від друзів, валентинки. Розставте листівки на видних місцях, на столі, на комоді. Хай ці приємні дрібниці вас втішать, а побажання від самого серця зігріють.

6. Тепер про м'які іграшки. Природно, вони швидко порошаться і їх часто потрібно витирати, але це того вартує. Хіба не мило бачити свої іграшки, які вам колись подарували або батьки, або друзі, або кохана людина? Час від часу радісно відчути себе ще дитиною.
Те ж саме можна сказати і про статуетки або пам'ятні дрібнички, які ви привезли з-за кордону, які нагадуватимуть вам про проведений відпочинок.

7. Ну, і наприкінці варто сказати про квіти. Не полінуйтеся купити собі живі квіти, і ви здивуєтеся прекрасному запаху і їх чарівливому вигляду.
Звичайно, можна вирощувати квіточки самому, але для цього потрібні праця і бажання, щоб потім насолоджуватися живою красою.

Поза сумнівом, потрібно і в творчості знати міру, і не перестаратися в оформленні свого будинку.

І пам'ятайте: дуже важливо, щоб такий порядок і творчість були у вас в душі.

Творіть! Щастя вам!



Категорія: Господар і Господарка | Переглядів: 700 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України