КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2011 » Січень » 17 » Як український міліціонер повинен пити горілку
12:35
Як український міліціонер повинен пити горілку

Як український міліціонер повинен пити горілку

     І  НЕ   ТІЛЬКИ ...


 
Міліціонери повинні вміти не тільки ловити злочинців, а й правильно пити. Посібник про те, як міліціонер має пити горілку, коли до цього змушують службові обставини, видано в Криму. Автор посібника пояснює, як пити і чим закусувати, щоб не видати таємницю слідства, а також як боротися із похміллям. А щоб міліціонери не загубилися у мороці незнання, додає наприкінці ще й тлумачення алкогольної термнології – пише Івона Ґаль у польській Gazeta Wyborcza.

«Горілка, коли її п’ють, розуму не додає і не віднімає, вона перевіряє, чи він є», – так починає свій посібник для міліціонерів генерал Василь Бірюков, начальник Кримського юридичного інституту Одеського університету внутрішніх справ.

Видана невеликим накладом книжка «Особливості професійної поведінки в специфічних ситуаціях оперативно-розшукової діяльності, пов’язаних із вживанням алкоголю» має допомогти українським міліціонерам у ситуаціях, коли вони змушені вживати алкоголь. Праця Бірюкова значною мірою є переказом книжки 2008 року із такою самою назвою доктора Юрія Ірхіна.

Обидва посібники детально пояснюють, як пити, щоб не втратити тями під час застілля і не видати службових таємниць. Одним із головних правил є вжити перед «операцією» кілька таблеток активованого вугілля і вітаміну В1.

До найважливіших принципів співробітників міліції на службі автори порадника відносять вірність класичній високоякісній горілці і відмова від кольорового алкоголю.

Ірхін також розв’язує дилему «їсти чи не їсти» і поділяє закуски на припустимі та ті, яких слід уникати. Міліціонер має закушувати вареною картоплею, маринованими грибами та капустою. До закусок, які сприяють розкриттю таємниці слідства, належать риба, твердий сир та м’ясо.

Посібники також вчать, як лікувати похмілля та як швидко протверезіти. «Від чого захворів – тим і лікуйся», – радить Бірюков. Способи боротьби із похміллям автор перераховує у порядку від найлегших, коли слід пити негазовану воду та добре поснідати, до найдієвіших – таких як споживання натще плитки чорного шоколаду. Найсильнішим засобом для блискавичного протверезіння є, за словами генерала, склянка води із 10%-ним розчином нашатирного спирту. Але до цього співробітники мають вдаватися лише у крайніх випадках.

Крім практичних порад книжка Бірюкова містить «Алкогольний глосарій», в якому автор детально описує значення таких слів як, наприклад, «бухать».

 Івона Ґаль, Gazeta Wyborcza (Польща)   
http://wyborcza.pl/1,75477,8921526,Jak_ukrainski_milicjant_powini…
Категорія: Цікавинки | Переглядів: 1067 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України