КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2013 » Серпень » 9 » Як правильно експлуатувати принтер
20:51
Як правильно експлуатувати принтер

   Як правильно експлуатувати принтер

.

  Для того щоб техніка стабільно працювала, за нею потрібен ретельний догляд. СБПЧ (СНПЧ) не виняток. Як і будь-який інший пристрій, вона вимагає до себе відповідального підходу і уважності, щоб не підвести вас у найвідповідальніший момент.

СНПЧ найбільш поширене серед техніки EPSON i Inksystem. Нижче ми з вами розглянемо деякі нюанси при експлуатації СНПЧ, які значною мірою вбережуть вас від небажаних наслідків і дадуть можливість насолоджуватися якісним і надійним друком.

Однією з найбільш популярних помилок є установка зовнішніх ємностей вище рівня принтера. Як правило наслідки завжди одні. Друкуюча головка не справляється з кількістю чорнила і воно начинає розтікатися по принтеру. У кращому випадку, ви зможете самостійно усунути наслідки протікання. У гіршому, вам доведеться звернеться в сервіс, оскільки чорнила можуть потрапити на плату, що автоматично призведе до короткого замикання.

Принтер з СНПЧ

Ємності повинні знаходитися на одному рівні з принтером, щоб уникнути поганих наслідків. Рівнем називається горизонтальна площина, на якій знаходяться ємності і принтер.

Якщо ви вирішили перенести принтер, то вам необхідно заткнути всі отвори на зовнішніх ємностях і при можливості перетиснути шлейф, щоб уникнути циркуляції чорнил. Не слід допускати, щоб рівень чорнила опускався нижче 30%. Це може призвести до значного погіршення друку.

Ще однією розповсюдженою помилкою, є неповна установка картриджів. На відміну від оригінальних, картриджі СНПЧ трохи більше. Боячись завдати шкоди принтеру багато хто не прикладає потрібних зусиль. Сигналом про те, що картриджі встановлені вірно буде характерне клацання.

СНПЧ працює за допомогою чіпів, які час від часу потрібно обнуляти. Процедура обнулення також вимагає старанності. З першого разу чіпи можуть не піддатися, але не варто впадати у відчай.

Якщо ви справили обнулення за інструкцією, а результату немає і принтер продовжує просити заміну картриджів, то спробуйте наступний метод:

Дайте принтеру команду на заміну картриджів.

Вийміть картриджі з принтера.

Від'єднуєте провід живлення на 10 хвилин.

Протріть чіпи.

Вставте дріт та увімкніть принтер.

Вставте картриджі до клацання.

Обнулення (обнуление) чіпів СНПЧ

Ось ви повністю налагодили принтер, розібралися з обнуленням і друкуєте прекрасні фотографії. Але приходить відпустка і ви змушені залишити принтер на деякий час без уваги. Люди часто запитують: - "Що буде якщо принтер кілька тижнів простоїть без роботи?".

Перед від'їздом, необхідно закрити всі отвори, і тоді нічого страшного не трапитися. Тим не менш, друкуюча головка може підсохнути і для того, щоб не засмучуватися даремно, перед друком після застою зробіть прочищення сопел. Після цього принтер запрацює як раніше.

Детальніше  про те  як правильно експлуатувати принтер читати   тут.

Категорія: Поради | Переглядів: 869 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України