КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2016 » Березень » 13 » Іван Осадців про реформаторів медицини: тупо здираєте гроші і звете це реформами
08:38
Іван Осадців про реформаторів медицини: тупо здираєте гроші і звете це реформами

  Іван Осадців про реформаторів медицини: тупо здираєте гроші і звете це реформами

  Відгук на зустріч "реформаторів" медицини в Чернігівській міськраді опублікував на своїй сторінці в мережі Фейсбук відомий лікар- гематолог Іван Осадців.

"Тверезо та із знанням справи, з окремих питань, говорили лише заступник міністра охорони здоров'я Віктор Шафранський та зав. дитячої поліклініки Анна Якубова, - пише Іван Осадців.- Десять років всім кажу - поїдьте в Польщу і в Латвію. Не треба в українські міста - там такі ж малокомпетентні створили "мертвонароджені совкові гібриди" і "українські велосипеди"... Далі створіть чітку дорожню карту - а тоді, після обговорення її із громадськістю, в ЗМІ, на круглих столах - починайте діяти!!!"

Лікар- практик говорить без дипломатичних еківоків: "І головне - не будьте ідіотами, не думайте, що на теперішній зарплаті лікаря ви отримаєте "польського" чи "латвійського" сімейного лікаря, бо той отримує мінімум 1000 дол. в місяць, а це сьогодні 25 тис. гривень.. Не отримаєте і "грузинського", теж "гібридного", бо він отримує в 5-7 раз більше, ніж український"

Іван Осадців критикує всіх попередніх чернігівських реформаторів медицини, які налагодили не реформи, а збір грошей з пацієнтів: "25 років працюємо на ентузіазмі, Тільки я щось не побачив серед присутніх багато практичних ентузіастів, майже всі "совкового пошиву організатори здоровоохорони", що в обмін на свої посади і в угоду владі, організували незаконний збір грошей із людей замість отримання їх із бюджету"

Далі лікар Осадців малює картину, якою має бути реформована медицина в наближенні до звичайного громадянина: "І найголовніше - що це дасть людям, Таке враження, що про них забули (Ні, згадував пан Гармаш - респект!). Покажіть людям "картину маслом", що у вашому мікрорайоні буде збудована лікарська амбулаторія сімейного типу. І вам туди буде так легко і близько сходити, як у магазин, що там буде сидіти високооплачуваний лікар, а в нього, окрім фонендоскопа і апарата для вимірювання АТ, буде ще ЕКГ, УЗД, гастроскоп, сігмоскоп, компютерні аналізатори крові і сечі, що дадуть результат за кілька хвилин, апарат для вимірювання очного тиску і ще багато чого, а ще авто, на якому лікар чи медсестра поїдуть до лежачого пацієнта на діагностику чи лікування із портативним обладнанням - і я повірю, що ви компетентні і дійсно хочете щось зробити"...

Висновок лікаря Осадціва категоричний: "А поки що для мене, як лікаря, громадянина, мешканця цього міста, батька двох синів і невісток, також лікарів, дідуся 4 внуків, яким жити в майбутньому - все це окозамилювання, І ніхто вам, також, не повірить..."
Категорія: Точка зору | Переглядів: 598 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України