КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2010 » Жовтень » 10 » Гриб з веселою вдачею
13:15
Гриб з веселою вдачею

Гриб з веселою вдачею


У народній медицині Bеселку звичайну (Phalus impudicus) використовують здавна. Його рекомендують застосовувати при запальних та вірусних захворюваннях, туберкульозі, подагрі, радикуліті, гіпертонії. Але головна властивість - протипухлинна. Препарати на основі витяжок з Bеселки рекомендують хворим, які перенесли операцію при онкозахворюванні. У цьому змогли переконатися чимало українських пацієнтів.

Киянка Валентина познайомилася з керівником київського філіалу центру фунготерапії Сергієм Ходуном на виставці грибної індустрії. Вона зупинилася біля стенда ”Грибної аптеки” і раптом каже: ”Я вас знаю. Моя сестра в Пітері цими грибами вилікувала собі мастопатію. І в мене є проблема, але ви мені навряд чи допоможете”. У жінки тоді виявили рак грудей, до того ж на запущеній четвертій стадії. Сергій Володимирович спробував втішити її.

І дійсно, Валентина пройшла кілька курсів прийому грибів, пухлина зарубцювалася, лікарі (на їхнє величезне здивування) онкомаркерів у її організмі не виявили (полісахариди Bеселки спричиняють в організмі вироблення перфорина, який вбиває ракові клітини: у мембрані клітин він робить отвори і ракова клітина просто вмирає. Таким чином перфорин не дає їм ділитися і формуватися у пухлину).

Але не тільки завдяки згаданим властивостями знають гриб Bеселку. Це - відомий у народі афродизіак. Тобто рослина підвищує сексуальну активність як у чоловіків, так і у жінок. Bеселка не ”ґвалтує” організм, приводячи в стресовий стан печінку і нирки, а поволі, протягом двох-трьох місяців, м’яко відновлює втрачені функції.

Крім цього, гриб Bеселка володіє й іншими цілющими властивостями. Наприклад, виробляє кілька натуральних антибіотиків, кожен зі своїм спектром цілющого впливу - на віруси, золотистий стафілокок, стрептококи та інші патогенні мікроби і бактерії. Благотворно діє на серцево-судинну систему, шлунково-кишковий тракт, сечостатеву систему, впливає на кровотворну функцію. Цілющі властивості Bеселки звичайної різноманітні, оскільки речовини гриба впливають комплексно на всі органи і системи організму. Вишукуючи ”дірки” у здоров’ї, одразу починають їх ”латати”.

У Центрі фунготерапії Ірини Філіппової (місто Санкт-Петербург) розроблені препарати на основі цього гриба - ”Фунг-Ши ”Веселка”, приготовані з використанням сучасних технологій, що дозволяють зберегти всі властивості біологічно активних речовин сировини. У наш час препарати із цілющих грибів можна придбати і в Україні.


 ШАНОВНІ ЧИТАЧІ ! 
Переглянути багато цікавих публікацій щодо лікування, Ви можете на сайті http://korjukivka-sity.at.ua/  ТА У РУБРІЦІ ЗДОРОВ-Я http://korjukivka-sity.at.ua/news/zdorov_ja/1-0-1 

Категорія: Здоров-Я | Переглядів: 961 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України