КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2012 » Грудень » 15 » Героїв Чорнобиля не забуде людство
16:43
Героїв Чорнобиля не забуде людство

Героїв Чорнобиля не забуде людство

                                                                                                                   ФОТО репортаж


  14 грудня громада м.Корюківки вшанувала учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. О 9.30 біля пам’ятника «Героям Чорнобиля» відбулися урочисті збори за участю працівників підприємств, установ, організацій, керівництва району, ліквідаторів аварії. 

  Заступник голови райдержадміністрації І.І.Бузак привітав присутніх зі святом, побажав учасникам ліквідації наслідків аварії міцного здоров’я, довголіття, сімейного благополуччя. Усіх присутніх І.Бузак закликав завжди пам’ятати тих, чиї життя і здоров’я покладене за життя інших, закликав бути безмежно вдячними учасникам ліквідації аварії, які зараз поряд з нами, героїчним подвигом яких ми можемо пишатись. 

До привітань долучився і міський голова І.В.Матюха, який щиро подякував ліквідаторам за мужність і витривалість, за безстрашну боротьбу з «мирним» атомом. Міський голова побажав присутнім на заході учасникам ліквідації наслідків аварії міцного соціального захисту від держави, вдячності і поваги від людей.

Голова Корюківської районної організації «Спілка Чорнобиль» М.М.Скотар подякував місцевій владі за підтримку організації і всім, хто прийшов на захід вшанувати ліквідаторів з району, які приймали участь у ліквідації наслідків аварії.

Учасників з метою гідного відзначення мужності, самовідданості і високого професіоналізму виявлені під час ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС Почесними грамотами райдержадміністрації, районної ради, Подяками міської ради було нагороджено присутніх на заході ліквідаторів.

На знак вшанування померлих ліквідаторів учасники мітингу поклали квіти до пам’ятника «Героям Чорнобиля».

Після мітингу у приміщенні Центральної районної бібліотеки відбулось засідання круглого столу на тему «Проблеми «чорнобильців» та шляхи їх вирішення в районі». У засіданні круглого столу взяли участь: заступник голови райдержадміністрації І.І.Бузак, начальник управління праці та соціального населення райдержадміністрації С.І.Самсон, науковий співробітник Корюківського районного історичного музею О.О.Толкачова, заступник начальника управління пенсійного фонду Н.Д.Гончар, працівники бібліотеки та ліквідатори, що проживають на території району.

На засіданні було піднято і розглянуто ряд важливих для даної категорії населення питань, що стосувалися організації нарахування та виплати пенсій ліквідаторам, строки прийняття документів на оформлення пенсій по інвалідності, за віком, особливості соціального захисту та забезпечення учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. О.Толкачова звернулась до ліквідаторів з проханням у подальшій співпраці членів організації «Спілка. Чорнобиль» з районним музеєм, а бібліотекар презентувала видання, що знаходяться в бібліотеці з тематики Чорнобильської трагедії.

Учасники круглого столу отримали відповіді на всі поставлені запитання, і подякували організаторам заходу за його проведення.
 З метою ширшої поінформованості відвідувачів, у бібліотеці оформлено викладку літератури, присвячену подіям Чорнобильської трагедії.




































                                                                                               Джерело: Сайт Корюківської РДА

Категорія: Події | Переглядів: 843 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України