КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2015 » Червень » 12 » ДО УВАГИ ГРОМАДЯН! МІН’ЮСТОМ ЗАПРОВАДЖЕНО НОВІ ЕЛЕКТРОННІ СЕРВІСИ У ЧАСТИНІ РЕЄСТРАЦІЇ БІЗНЕСУ
08:25
ДО УВАГИ ГРОМАДЯН! МІН’ЮСТОМ ЗАПРОВАДЖЕНО НОВІ ЕЛЕКТРОННІ СЕРВІСИ У ЧАСТИНІ РЕЄСТРАЦІЇ БІЗНЕСУ

                    ДО УВАГИ ГРОМАДЯН!

МІН’ЮСТОМ ЗАПРОВАДЖЕНО НОВІ  ЕЛЕКТРОННІ СЕРВІСИ У ЧАСТИНІ РЕЄСТРАЦІЇ БІЗНЕСУ

.

  Відтепер на офіційному веб-сайті Міністерства юстиції України ( FHYPERLINK "http://www.new.minjust.gov.ua/" www.new.minjust.gov.ua) можна отримати інформацію у вигляді виписки щодо юридичної особи, витягу та довідки щодо юридичної особи або фізичної особи-підприємця.
Для отримання такого документа не потрібно жодних електронних цифрових підписів чи інших ідентифікаторів. Достатньо лише внести кошти за послугу з використанням платіжних систем через мережу Інтернет безпосередньо при її замовленні. Підготовка електронної виписки, витягу чи довідки відбувається автоматично в режимі он-лайн.
Вартість отримання витягу та довідки становитиме 48 грн. 68 коп., виписки – 21 грн. 27 коп. Це складає 75% від вартості паперового аналогу.
Після сплати коштів кожному документу присвоюється унікальний ідентифікаційний код. Документ після його формування можна відразу роздрукувати. Представник банківської чи державної установи до якої подається такий документ зможе легко перевірити його достовірність, увівши в системі унікальний номер документа.
Якщо потрібно подавати документ до декількох установ, платити за кожну нову копію не потрібно. Один раз сплативши за формування електронного документу, запитувач або будь-хто може безкоштовного завантажити сформований витяг, виписку чи довідку у режимі он-лайн через Інтернет.
Ці сформовані документи протягом року зберігатимуться в архіві. Після спливу річного строку в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців будуть зберігатись відомості про факт формування виписки, витягу чи довідки.
Створити запит на отримання документа можливо за максимально розширеною кількістю критеріїв пошуку. Шукати можна за назвою юридичної особи, ідентифікаційним кодом, за її засновниками, або за керівниками чи підписантами.

Електронні виписки, витяги та довідки мають таку саму юридичну силу як і паперові.

Інформацію з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців в он-лайн режимі можна отримати цілодобово. Також забезпечується технічна підтримка за телефоном 0-800-50-70-70.
Категорія: Право знати | Переглядів: 604 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України