КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2012 » Травень » 18 » До банкомату із панчохою на голові
18:05
До банкомату із панчохою на голові

    До банкомату  із панчохою на голові


 

   Двадцятивосьмирічна корюківчанка Марина Ц. працювала в одній з державних установ Корюківки. Говірка, могла привернути до себе увагу, розповівши якусь невигадану історію. Таким шляхом швидко входила у довір’я.


Та були дні, коли на її обличчі помічалася дивна настороженість і задумливість. Було схоже, що Марина виношувала якісь плани. Але мало хто з колег на це звертав увагу. Вже скоро жінку знову бачили веселою, вона ніколи не скаржилася на проблеми.

Мала Марина одну слабкість – переглядати з чоловіком «мило» тобто кримінальні серіали та фільми про «гаряче кохання» і красиве життя. А в останніх без злочинів не обходилося. Такі фільми особливо привертали її увагу: з великим інтересом дивилася кадри, де головні герої з легкістю щось коштовне викрадали і безслідно зникали.

Чи то «кримінальне мило» на неї впливало, чи, можливо, чутки про те, як дехто зі злочинців з легкістю забагатів, вирішила й вона не «спати», а шукати більших коштів для проживання.

Одного травневого дня надумалася: « А що коли скористатися тим, що у мене є доступ до кожного з робочих місць своїх колег?..» Вона і справді мала від усіх кабінетів ключі ­ така посада…

Усе обдумавши в подробицях (а раніше навіть дізналася код банківської картки колеги, теж жінки), після сімнадцятої години проникла до неї у кабінет. У одній з шухляд робочого столу швидко розшукала «грошову» картку. Додому поверталася у настрої. А вже ввечері спланувала: «Піду знімати гроші з банкомату серед ночі. Ніхто не побачить.

Тільки ж там відеокамера…» Отже, усе продумувала у подробицях, що одягнути, як замаскуватися. До банкомату прийшла близько другої ночі, у темній панчосі на голові. Понад тисяча гривень дуже швидко опинилася у кишені.

Здається, було б так і далі, як у «дешевеньких» серіалах. Але колега Марини, на мобільний уранці отримала СМСку: «Дякуємо вам за нашу банківську послугу…» « За яку ж послугу мені дякує установа, коли я гроші не знімала?» Зібралася і скоро прийшла до райвідділу міліції. Розповіла про «надзвичайну подію».

Розслідуванням займався дільничний Максим Садовський. За лічені години було встановлено підозрювану особу. Нею й виявилася Марина Ц, яку часом пізніше викликав до міліції на бесіду начальник дільничних інспекторів, старший лейтенант Максим Вахненко. Підозрювана відразу зізналася у скоєнні злочину. Розплакалася та розкаялася.

Того ж дня Мариною були повернуті викрадені гроші. Триває подальша перевірка фактів нічного злочину.

                                                                                                       Джерело  інтернет

Категорія: Події | Переглядів: 751 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України