КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2010 » Листопад » 4 » Для очищення організму три дні п’ють яблучний сік
08:14
Для очищення організму три дні п’ють яблучний сік

Для очищення організму три дні п’ють яблучний сік

 


"Очищати організм від токсинів я почала торік. Після того як помер мій друг від серцевого нападу. Він важив більш як 100 кілограмів. Як сідав, то займав дві табуретки. Не раз йому радила схуднути, але він не хотів чи не міг. Його смерть стала для мене сильним стимулом зайнятися своїм тілом, — говорить киянка 45-річна Наталія Варига. — Прочитала купу книжок про очищення, вивчила медичну літературу, поговорила з лікарями. Зрозуміла, що майже всі хвороби — від шлаків. Вони накопичуються через неправильне харчування, погану екологію і неякісну воду".

Починати очищення потрібно з кишківника.

— Ні в якому разі не з іншого органа. Кишківник — найбрудніше місце в організмі. У ньому формуються калові маси, і багато їх залишається на стінках кишок. Вони отруюють кров, а отже, все тіло. Тому ми відчуваємо нудоту, втому, депресію, швидко старіємо.

Наталія Іванівна радить робити клізми протягом місяця. Кип'яченою, ледь теплою водою або відварами звіробою та ромашки. Трави сприяють дезінфекції. Перший тиждень клізму слід ставити щовечора. Другий тиждень — через вечір, третій — через два, четвертий — через три. Можна зробити клізму ще раз на п'ятий тиждень.

— Другою очищаємо печінку, у ній теж багато шлаків. Категорично не можна цього робити без чистки кишківника. Також небезпечно тим, хто має каміння в жовчному міхурі. Воно не пройде по жовчовивідних шляхах, а може їх просто порвати. Тоді доведеться лягати на операцію. Тому перед чисткою печінки перевіртеся в лікарні, чи не маєте каміння.

Три дні потрібно голодувати, пити лише яблучний сік. На вечір третього дня, десь о 19.00, випити склянку олії. Її можна розвести ананасовим соком. Потім кладуть на область печінки гарячу грілку або приймають ванну. Це сприяє притоку крові до органа.

— Якщо не можете випити олії, намажте місце біля печінки медом. Ляжте і протягом півгодини легкими хлопками бийте по ньому. Мед посіріє, потемніє. Це означає, що печінка зашлакована. Метод ефективний, але з олією ще кращий.

Далі потребують очищення нирки.

— Помічними є кавуни. О другій ночі, коли нирки найактивніші, з'їжте кілька скибок кавуна і покладіть на нирки гарячу грілку або прийміть ванну. Що більше потім ходитимете в туалет, то краще. Якщо сезон кавунів минув, пийте відвари сечогінних трав.

Потім чистять кров. Процедура триває три дні. 2 л талої води змішують із 900 г апельсинового соку, 200 г лимонного. Окремо розчиняють столову ложку глауберової солі в 100 г води. П'ють розчин уранці натщесерце. Потім щопівгодини приймають по 100 г суміші води й соку.

Для очищення судин роблять настій зі склянки насіння кропу, 2 ст. ложок меленого валеріанового кореня і двох склянок меду. Суміш заливають у термос окропом так, аби було 2 л рідини. Через добу п'ють по столовій ложці за півгодини до їжі протягом місяця.

— Також треба очистити організм від слизу. 140 грамів натертого хрону розведіть із соком двох-трьох лимонів. Приймайте суміш двічі на день по чайній ложці натщесерце.

Наталія Варига радить чотири рази на рік очищати суглоби. Тривалість курсу три дні. 5 г лаврового листа заливають 300 г окропу, настоюють у термосі 3 год. П'ють по кілька ковтків на годину.

Важливо все робити по порядку, без перерв і не частіше як раз на рік.


"Привчайте дітей до салатів"


Столичний дієтолог 35-річна Наталія Самойленко каже, особливо обережно треба очищати печінку та нирки. Перед тим обов'язково слід зробити ультразвукову діагностику.

— Без консультації лікаря не можна очищатися, якщо є пісок чи камінці в цих органах. Інакше потрапите в хірургічне відділення.

Лікар радить правильно харчуватися і не засмічувати організм.

— Привчайте дітей до салатів. Сирі овочі та фрукти мають бути щодня в раціоні. Вживайте багато зелені. Щодня з'їдайте хоча б одне яблуко. Це теж очищення. Важливо пити чисту воду. Її кількість визначають індивідуально. 30 грамів води множать на масу тіла. Менше мають пити сердечники й ті, хто страждає на набряки. Випивайте склянку води щоранку натщесерце і між прийомами їжі протягом дня


 ШАНОВНІ ЧИТАЧІ ! 
Переглянути багато цікавих публікацій щодо лікування, Ви можете на сайті http://korjukivka-sity.at.ua/  ТА У РУБРІЦІ ЗДОРОВ-Я http://korjukivka-sity.at.ua/news/zdorov_ja/1-0-1 

Категорія: Здоров-Я | Переглядів: 1117 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України