КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2013 » Червень » 8 » Дитинство, мов вчорашній день ФОТОрепортаж
10:22
Дитинство, мов вчорашній день ФОТОрепортаж

   Дитинство, мов вчорашній день 

                                                                                        ФОТОрепортаж

.


  Минулої суботи, у перший день літа, відшуміли у навчальних закладах України випускні вечори. У нашій Корюківці це, мабуть, найпопулярніше свято, коли тисячі містян та гостей збираються на центральній площі, щоб помилуватися вишуканими сукнями дівчат, елегантними юнаками ­ вчорашніми одинадцятикласниками, привітати їх з початком дорослого життя.

  І цього року примхи природи тримали до вечора у великій напрузі винуватців свята та їхніх батьків, адже вдень пройшов проливний дощ, темні хмари намагалися зіпсувати урочистий захід і надвечір. Та не насмілилися. О сьомій вечора глядачі вишикувалися вздовж дороги, і по ній рушила колона випускників, їхніх вчителів і батьків.

Першою крокувала гімназія. У цьому закладі нового типу нинішнього року було 22 одинадцятикласників, серед яких двоє медалістів: Любов Близнюк і Катерина Коробко. За ними йшла ЗОШ №1. Вона проводжала у нове доросле життя 56 своїх вихованців, шестеро з них за особливі досягнення відзначені золотими і срібними медалями: Олена Дудко, Марія Кузюра, сестри близнючки Діана та Маріанна Кун, Олександр Єрмоленко, Владислав Остапенко. Міська четверта школа, яка завершувала урочисту ходу, випускала майже стільки ж учнів – 55, медалістку Дарію Бабич, і відрізнялася від інших шкіл тим, що серед випускників було найбільше хлопців.

Урочистості відбувалися на імпровізованій сцені біля фабричного будинку культури. Медалістів, а згодом і їхніх батьків запросили на подіум. Зрозуміло, що це був найважливіший момент у їхньому житті – перша вагома перемога! Кращі з кращих! Місто пишається вами!

Випускників 2013 року вітали керівники району та міста: голова райдержадміністрації Олександр Довгаль, голова районної ради Михайло Баклажко, міський голова Ігор Матюха. Від влади учні – медалісти отримали чудові подарунки – флешки для зберігання інформації та солодощі. З нотками прихованого суму лунали вітальні слова від начальника відділу освіти Лариси Остапенко. І це зрозуміло: цього червневого дня попрощався з дитинством і її син, медаліст першої школи. Щирі слова вдячності від батьків – від Наталії Бабич.

 Щедро був переплетений чудовими музично – танцювальними вітанням святковий сценарій, а віншував його – прощальний шкільний вальс… І хоча вже за кілька днів розпочалося доросле життя і перші серйозні іспити – ЗНО, ці юнаки і дівчата, як і тисячі вже нинішніх мам, а можливо, й бабусь, для своїх вчителів назавжди лишилися чорноокими Маринками, дзвінкоголосими Васильками і Наталочками, весельчаками Антонами, Андріями, Іванами   

















 























 






















                                                                                                   У добру путь!  

   Ірина ГАЙОВА    Фото Остапенка Віталія     Джерело    http://koryukivka-mayak.com  

Категорія: Свята | Переглядів: 1243 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України