КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2012 » Березень » 24 » Діти Корюківщини – найталановитіші!
13:14
Діти Корюківщини – найталановитіші!

Діти Корюківщини – найталановитіші!

22 березня в приміщенні Чернігівського вищого професійного училища побутового обслуговування відбувся відбірковий огляд-конкурс обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-фестивалю «Таланти багатодітної родини», в якому взяли участь 5 обдарованих дітей з багатодітних сімей нашого району. Гостинний прийом організаторів та загальна доброзичлива атмосфера заходу сприяли якнайповнішому розкриттю дитячих талантів...


Серед 50 конкурсантів з інших районів Чернігівщини наші юні таланти дійсно виблискували як справжні «зірки». Завдяки своїм непересічним здібностям та високій виконавській майстерності, якої досягли наполегливою працею під керівництвом своїх наставників та за підтримки батьків, вони вибороли перші місця одразу в трьох номінаціях!

У номінації «Вокальне мистецтво» переможницею стала Фролова Євгенія, вихованка вокального ансамблю «Тріумф» Корюківського ЦДЮТ, керівник Колухонова Світлана Григорівна. Євгенія вразила журі і гостей свята чудовим вокалом та артистизмом.





У номінації «Музичне виконання» перемогла юна скрипачка Савенко Богдана, учениця Корюківської школи мистецтв, викладач Заєць Тетяна Валентинівна. Яскравості виступу Богдни додав чудовий акомпонемент на фортепіано концертмейстера Мостович Ірини Сергіївни.



У номінації «Образотворче мистецтво» переміг учень Корюківської школи мистецтв Михайлов Олександр, викладач Сухомлин Алла Павлівна. Роботи 9 –річного художника підкорили членів журі своєю безпосередністю, щирістю та яскравістю фарб.




Вихованка Корюківського ЦДЮТ Кугук Маргарита та вихованка Холминського БЮДТ Дорошко Анастасія, які брали участь у конкурсі у номінації «Декоративно-прикладне мистецтво», також продемострували високу якість робіт та неабиякий політ фантазії і були нагороджені дипломами за активну участь.




Всі троє переможців нагороджені путівками до МДЦ «Артек», куди поїдуть вже в травні і де будуть захищати честь Чернігівської області на фінальному етапі Всеукраїнського конкурсу-фестивалю «Таланти багатодітної родини».

                                                                                            Джерело: http://koradm.cg.gov.ua/

Переглядів: 1025 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України