КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2014 » Лютий » 7 » Дід Мороз живе у Костючках
23:07
Дід Мороз живе у Костючках

         Дід Мороз живе у Костючках

                                                                                           ФОТОрепортаж

.

 Не так давно почув: «А ви знаєте, що у Корюківському районі Дід Мороз мешкає? Справжній-справжнісінький, ще й з помічниками. Навіть будиночок свій має». Хоча вже давно вийшов із дитячого віку, так щімко захотілося поринути у казку. І ось вже мчимо на авто сніговим шляхом…

Хатинка, як картинка

До села Костючки, що  поряд з Корюківкою,  близько 25 кілометрів від Мени, добралися за 20 хвилин. На самому роздоріжжі – дерев’яний будиночок у сніговій шапці за чудернацьким парканом причаївся. Він чи не він? Аж тут засяяли гірлянди, спалахнули неонові вогні і сумніви відпали самі собою.

Лунає пісенька «З Новим роком!..» П’ятьох діток-менян та їхніх батьків ще у хвіртці зустріла весела Зюзя (мабуть, та, що діти на холод кажуть), а на порозі на гостей вже Снігуронька чекає. Проводять до передпокою, запрошують погріти руки біля теплої пічки. Куртки, шапки й рукавички примостилися на вішалці та лаві, і зачудована дітвора потрапляє до світлиці, де, опираючись на палицю, посміхається у вуса Дідусь Мороз.

«Ой, Мороз, Мороз…»

Та й сама світлиця дивує: зі стелі звисають бурульки (правда, поролонові), у кутку – красуня-ялинка, попід стінами – дивани з білосніжними покривалами. Навіть на килим віхола штучного снігу «намела». Вікна у справжній паморозі, а на фіранках та підлозі ще й різноманітні, уміло зроблені сніжинки красуються. Дивина!

– А ось і гості мої завітали, – підводиться з різьбленого стільця дідусь. – Не замерзли? Ану хутчіш біля мене примощуйтеся та порадуйте старого розповідями. У мене й гостинці для вас є.

Залунали віршики та колядки зі щедрівками. Спочатку трохи невпевнено, а потім дитяча допитливість та весела безтурботність взяли гору. І аплікації-листівки новорічні клеїли, і загадки відгадували, і хоровод водили. А конкурсів та змагань скільки! Навіть дорослі не витримали, також долучилися. Після веселих розваг гостей запросила до столу Зимонька-Зима. Духмяний чай та сік добре смакують під печиво і традиційні новорічні мандаринки.

 Для всіх

– Благодійну акцію для прийомних сімей Менщини організував Менський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, – розповідає працівниця Центру Наталія Карпенко. – Цього ж дня долучилися до казкового дійства і діти з Корюківського району.

До речі, відвідати будиночок Діда Мороза може будь-хто. Потрібно тільки попередньо домовитися за телефоном та приготувати 150 гривень з дитини.

                 Анатолій Фурман   http://nslovo.com/blog/did-moroz-zhyve-u-kostyuchkah  



























Категорія: Тут я живу | Переглядів: 984 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України