КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2010 » Вересень » 16 » Чернігівська «Батьківщина» подала до суду на ЦВК
09:23
Чернігівська «Батьківщина» подала до суду на ЦВК

Чернігівська «Батьківщина» подала до суду на ЦВК

14 вересня Чернігівська обласна партійна організація ВО «Батьківщина» подала позов до Київського апеляційного адміністративного суду на Центральну виборчу комісію щодо визнання протиправними та про часткове скасування двох пунктів Роз’яснення Центральної виборчої комісії «щодо формування складу територіальних виборчих комісій під час проведення чергових виборів депутатів Верховної Ради автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів 31 жовтня 2010 року» від 09.09.10 № 343.

В пункті 2.1 згаданого Роз’яснення ЦВК вказується, що до подання кандидатур додаються ксерокопії першої та другої сторінок, а також сторінки із зареєстрованим місцем проживання громадянина України. Насправді Закон України «Про вибори депутатів Верховної ради АРК, місцевих рад та сільських, селищних голів» не вказує, що кандидати в депутати повинні подавати ксерокопії паспорту. Для реєстрації кандидатів потрібна заява особи та копія свідоцтва про реєстрацію місцевої організації партії, засвідчена в установленому порядку(п10 ст. 22 Закону).

В пункті 3.3 Роз’яснення ЦВК вказується, що партії, що об’єдналися у одну депутатську фракцію у Верховній раді України поточного скликання, можуть подати до складу відповідної територіальної виборчої комісії не більше ніж три кандидатури. Проте Закон України «Про вибори депутатів Верховної ради АРК, місцевих рад та сільських, селищних голів» вказує, що подавати кандидатури до складу територіальних виборчих комісій мають право не фракції зареєстровані у Верховній раді України, а всі зареєстровані в установленому законом порядку місцеві організації політичних партій (п. 2 ст. 22 Закону).

Відповідно партійна організація ВО «Батьківщина» вимагає скасувати пункти Роз’яснення ЦВК № 343 від 09.09.10., які не відповідають вимогам Закону України «Про вибори депутатів Верховної ради АРК, місцевих рад та сільських, селищних голів».
Судовий розгляд даного позову має відбутися 16 вересня 2010 року о 13 годині.Сергій СЕМЕНЕНКО
Категорія: Громада та влада | Переглядів: 838 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України