КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2016 » Жовтень » 10 » Це поряд ! СЕМЕНІВСЬКА МІСЬКА РАДА ІНФОРМУЄ
07:40
Це поряд ! СЕМЕНІВСЬКА МІСЬКА РАДА ІНФОРМУЄ
   Це  поряд !
 
СЕМЕНІВСЬКА МІСЬКА РАДА ІНФОРМУЄ

  Інформацією про діяльність Семенівської міської ради поділився Семенівський міський голова Олександр Бичков. 

 

4 жовтня розпочалися роботи по встановленню 4-х станцій підйому води другого рівня в 4-х міських п’ятиповерхових житлових будинках. По даному об’єкту на замовлення Семенівської міської ради в 2014 році була виготовлена проектно-кошторисна документація проектною організацією «Еско Енерго Інвест». У 2016 році зроблено перерахунок вартості проекту в цінах поточного року. Міська рада в 2015 році подала заявку-клопотання про виділення коштів для реалізації даного проекту в 2016 році за кошти Державного Фонду Регіонального Розвитку до ДФРР, Чернігівської облдержадміністрації, Народного депутата України А.С.Євлахова. Прохання Семенівської міської ради про виділення коштів було підтримано Семенівською райдержадміністрацією та райрадою.

 

Наприкінці літа поточного року Постановою Кабінету Міністрів України на встановлення 4-х станцій підйому води в Семенівських  п'ятиповерхівках з Державного Фонду Регіонального Розвитку було виділено 370 тис. гривень. Біля 40 тис. гривень на цей проект було виділено як співфінансування з міського бюджету Семенівки. Розпорядником коштів і замовником робіт по даному об’єкту  розпорядженням голови Чернігівської облдержадміністрації В.П.Куліча було визначено управління капітального будівництва Чернігівської облдержадміністрації. УКБ ОДА уклало договір про виконання робіт з Чернігівською фірмою «Рідна хата», проплатила їм 30% від вартості робіт в якості авансу. Сьогодні працівники «Рідної хати» заїхали в Семенівку і розпочинають роботи по встановленню в кожному з 4-х п’ятиповерхових житлових будинків, в яких живе біля 400 жителів Семенівки, будівельно-монтажні роботи, передбачені проектно-кошторисною документацією.

 

Встановлення станцій підйому води другого рівня в Семенівських п'ятиповерхівках повинно вирішити проблему безперебійного сталого забезпечення питною водою 400 жителів, які живуть в цих будинках. Роботи планується завершити до кінця 2016 року.

 

Про роботи з благоустрою міста

 

Тривають роботи з благоустрою Семенівки, які на замовлення Семенівської міської ради, за кошти міського бюджету, виконують працівники комунального підприємства Семенівської міської ради «Ревна» (керівник Субота В.І.).

 

На початку жовтня для залучення робіт з благоустрою тимчасово непрацюючих жителів Семенівки, які перебувають на обліку  в районному центрі зайнятості як безробітні, на четвертий квартал закочено додаткову Угоду між Семенівською міською радою, районним центром зайнятості та КП «Ревна». Для оплати праці залучених працівників на громадські роботи з благоустрою міста (по 12 працівників щомісяця) виділено 25 тис. гривень з бюджету Семенівської міської ради та 25 тис. гривень з бюджету районного центру зайнятості (директор Горло Л.О.). ці кошти перераховуються до КП «Ревна». Центр зайнятості направляє в КП «Ревна» на роботу безробітних. КП «Ревна» організовує, контролює і виплачує працівникам зарплату. Крім того, для організації фронту робіт, міська рада заклала в міському бюджеті необхідні кошти, якими оплачуються всі види робіт (машин, механізмів) та матеріали, які використовує КП «Ревна» під час виконання робіт з благоустрою.

 

4 жовтня, КП «Ревна» веде роботи по підготовці 200 тон пісчано-сольової протиожеледної суміші для посипання міських доріг Семенівки в осінньо-зимовий період. Для чого КП «Ревна», за кошти міського бюджету, закупило 20 тон солі та завезли 200 тон піску.

На фото: іде процес змішування піску і солі.

 

 

 

 

В міському парку за кошти міського бюджету силами працівників КП «Ревна» та приватної фірми «Медок», яка працює на субпідряді, ведуться роботи по будівництву нових тротуарів та благоустрою зони відпочинку на дитячому майданчику. Проводиться благоустрій території, завезено пісок,  проводиться упорядкування території дитячих майданчиків в парку.

 

 

 

 

Працівники КП «Ревна та працівники Семенівського району електричних мереж ПАТ "Чернігівобленерго", на замовлення Семенівської міської ради, за кошти міського бюджету, розпочали роботи по будівництву мережі зовнішнього освітлення дитячого майданчику. Встановлено декілька електричних опор. На цих опорах змонтують електролінію, будуть закуплені та встановлені ліхтарі. Після виконання цих робіт дитячий майданчик освітлюватиметься в темний період з усіх сторін.

 

 

 P. S.

СЕМЕНІВСЬКА МІСЬКА РАДА  працює та  ІНФОРМУЄ, а у нас  Корюківська міська???

Очікує, що хтось щось зробить, отримує захмарні премії і сачкує !??

  Чи не так ?  А втім,  чекаємо звіту  про "плідну роботу", як  депутатів, так і виконкому...

Категорія: Громада та влада | Переглядів: 767 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України