КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2011 » Вересень » 13 » Бюджетники відсвяткували День фізичної культури та спорту
15:48
Бюджетники відсвяткували День фізичної культури та спорту

     Бюджетники відсвяткували День фізичної культури та спорту

    Раніше  ми пропонували  Вам  переглянути  ФОТО репортаж  про цю подію, зараз  надаємо більш докладний матеріал  що зявився   на сайті Корюківської  РДА       http://koradm.cg.gov.ua/  

11 вересня на стадіоні ПАТ «Слов’янські шпалери -КФТП» відбулася перша Спартакіада працівників бюджетних установ, присвячена 70-ій річниці початку партизанського руху на Корюківщині та Дню фізичної культури та спорту, в якій взяли участь команди освітян, медиків та працівників культури.

Спартакіада розпочалася урочистим парадом учасників, який приймали голова райдержадміністрації О.В.Довгаль та перший заступник голови райдержадміністрації Р.М.Малиш. За доброю народною традицією учасників змагання вітали щедрим короваєм, випеченим на Корюківському хілбокомбінаті, та українською піснею учасниці дитячих творчих колективів. О.В.Довгаль привітав всіх учасників змагання та вручив з нагоди свята почесні грамоти райдержадміністрації вчителю фізичного виховання Корюківської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Бондаренку О. М. і вчителю фізичного виховання Прибинської ЗОШ І-ІІ ст. Лежаченку А. М.. Також цінними подарунками були нагороджені інструктори Корюківської районної організації ВФСТ «Колос» Шемет Ю.Л. та Тихоновський С.В. за активну у часть у проведенні фізкультурно-оздоровчих заходів «Олімпійське літо».

Програма змагань складалася з 10 видів. Всі учасники, незважаючи на дружнє суперництво, намагалися показати якнайкращі результати. Особливо видовищними були командні види. Так у змаганнях з міні-футболу та волейболу та естафетного бігу перемогли освітяни, а ось в перетягуванні каната найпотужнішими виявилися медики.

Освітяни вирішили показати свої найкращі якості та відзначити вагомими здобутками професійне свято більшості учасників команди – вчителів фізичного виховання. Вони з 6 особистих видів перемогли в 3, як серед жінок, так і серед чоловіків. Так кращими стали: в метанні ручної гранати серед жінок -Тищенко Тетяна та серед чоловіків- Жудік Роман; в змаганні з бігу на 100 м серед жінок - Губенко Тетяна та серед чоловіків - Білий Андрій; в змаганні з армспорту у ваговій категорії до 80 кг- Скороход Микола та у ваговій категорії 80 кг та більше - Погуляй Олексій.

У змаганнях з гирьового спорту серед жінок перемогла представниця закладів культури - Павленко Анжела, а серед чоловіків представник охорони здоров’я - Милейко Дмитро. Кращою шашкісткою стала представниця охорони здоров’я – Сподорець Алла, кращим шашкістом – працівник культури Мисник Микола. Безумовним у змаганнях з шахів серед чоловіків став представник працівників культури Погуляй Іван, а ось жінки, зігравши з однаковими результатами так і не змогли визначити сильнішу.

В загальному підсумку команди посіли такі місця: команда працівиків закладів культури – ІІІ, команда працівників охорони здоров’я – ІІ, команда працівиків закладів освіти – І. Переможці та призери змагань були нагороджені особистими та командними дипломами та подарунками.

Окремо хочеться сказати про рівень підготовки та активності вболівальників. Слід зазначити, що всі команди мали підтримку, проте найяскравішою та найактивнішою була група підтримки працівників закладів культури.

Спартакіада проводилася за ініціативою районної державної адміністрації та за організаційної і фінансової підтримки районних профспілкових комітетів працівників закладів освіти (Кириченко А.А.), працівників охорони здоров’я (Стецько М.О.), працівників закладів культури (Шелудько Н.Г.). Перший досвід спільного проведення таких змагань показав, що виконавча влада та профспілки - чудова команда. Адже ні в кого нема сумнівів, що захід вдався. Переможених тут не було, бо кожен переміг лінь, побут, що затягує, і залучився до активного відпочинку.




Категорія: Свята | Переглядів: 819 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України