КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2013 » Липень » 19 » «Батьківщина» вимагає перевірити діяльність Мінсоцполітики стосовно організації харчування дітей-чорнобильців
01:17
«Батьківщина» вимагає перевірити діяльність Мінсоцполітики стосовно організації харчування дітей-чорнобильців

    А  хто  перевірить  у нашому районі ?  Огов !   «Батьківщина»  де ти ???  

 «Батьківщина» вимагає перевірити діяльність Мінсоцполітики стосовно організації харчування дітей-чорнобильців

 

   ВО «Батьківщина» вимагає від Державної фінансової інспекції провести невідкладну перевірку дотримання Міністерством соціальної політики законодавства про держзакупівлі під час організації харчування дітей, постраждалих від наслідків аварії на ЧАЕС.  Відповідне звернення направив заступник голови ВО «Батьківщина», народний депутат Андрій Пишний.

  У зверненні зазначено, що за результатами конкурсних торгів щодо організації харчування дітей-чорнобильців, переможцем стало ТОВ «Сінтезпродсервіс». За словами Андрія Пишного, із різних джерел до нього надійшла інформація щодо порушень при укладенні 10 січня 2013 року договору між Міністерством соціальної політки України та ТОВ «Сінтезпродсервіс» на суму 4 162 700 грн. (без ПДВ) за результатами завершення відкритих торгів у відповідності та на умовах Закону України «Про здійснення державних закупівель».

Раніше народний депутат Андрій Пишний вже звертався до міністра соціальної політики Наталії Королевської з вимогою оприлюднити повні копії пропозицій конкурсних торгів щодо організації харчування для дітей, які постраждали від наслідків аварії на ЧАЕС, а також надати копію договору, укладеного між Міністерством соціальної політки та переможцем тендеру ТОВ «Сінтезпродсервіс».

У відповідь на це депутатське звернення керівник апарату міністерства В. Коломієць, в порушення пункту 4 ст. 16 та п. 9 ст.17 Закону України «Про статус народного депутата», надав формальну відповідь, з якої неможливо оцінити законність проведення тендеру та ефективність використання державних коштів, направлених на організацію харчування дітей-чорнобильців.

«Скарги батьків дітей-чорнобильців щодо неякісного харчування продовжують надходити в різні інстанції, що свідчить про недобросовісне виконання умов договору переможцями тендерів, які проводились у Мінсоцполітики. Державні кошти було використано неефективно, у процесі проведення тендеру були відсутні відкритість та прозорість на всіх стадіях закупівель, що й призвело до таких невтішних результатів, які ми маємо на сьогодні», - наголосив Андрій Пишний.

Депутат звернувся до голови Держфінінспекції із вимогою провести невідкладну перевірку дотримання Мінсоцполітики законодавства про проведення державних закупівель щодо організації харчування дітей, постраждалих від наслідків аварії на ЧАЕС. Андрій Пишний вимагає провести перевірку ефективності використання державних коштів та організації якісного харчування дітей – чорнобильців переможцями тендерів, які взяли на себе такі зобов’язання.

Заступник голови «Батьківщини» також звернувся до Генерального прокурора України з вимогою провести перевірку вищенаведених фактів та в разі виявлення порушень - розпочати досудове розслідування.

            18 Липня 2013        Джерело   http://byut.com.ua/news/15444.html

Категорія: Право знати | Переглядів: 702 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України