КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2013 » Травень » 7 » Акція "Сіверщини": 18 тисяч конвертів для ліквідаторів
00:04
Акція "Сіверщини": 18 тисяч конвертів для ліквідаторів

     Акція "Сіверщини": 18 тисяч конвертів для ліквідаторів

.


   В минулому номері газети "Сіверщина" (передплата по всій Україні!) редакція після "круглого столу" у "Зеленому світі" оголосила соціальну акцію "Подаруй 18 тисяч конвертів для ліквідаторів аварії на ЧАЕС".   "В області проживає майже 9 тисяч ліквідаторів і для їх ефективного лікування необхідне обстеження кожні півроку, -- говорить завідуючий поліклінічним відділенням Центру радіаційного захисту населення, голова міської асоціації "Зелений світ" Іван Осадців. -- Приїхати в один день вони до нас не можуть, а ми обстежити їх -- теж. 

Тому, щоб призначити їм час обстеження, зрештою, і просто нагадати, що їх чекають -- потрібно кожному направити листа від нашого Центру". Далі нескладні підрахунки показують, що на рік потрібно або 18 тисяч конвертів, або 44 тисячі гривень для їх придбання. На жаль, "проффесіонали" так докерувалися реформою в медицині, що в бюджеті Центру нема коштів на конверти. 

"Ми часто чуємо як політики дарують лікарням дорогі апарати, -- говорить головний редактор "Сіверщини" Василь Чепурний. -- З одного боку це добре -- є можливість ефективно обстежитись. Але з іншого -- дуже часто ці апарати стають методом подорожчання лікування для пацієнтів".

Тому редакція "Сіверщини" звертається до багатих людей з проханням пожертвувати конверти чи кошти на їх придбання. Як не дивно, такий простий спосіб оздоровити ліквідаторів аварії на ЧАЕС може бути більш ефективним, ніж дорогі апарати, до яких часто-густо просто не доїде чорнобилець.

"Сіверщина" буде інформувати про перебіг акції. Включайтеся! Наступний етап акції -- публічне звернення до багатих людей з інформацією про їх відповідь.

                                                    Джерело      http://siver.com.ua/news/akcija_sivershhini_ 

   P. S.    Про який захист і увагу до ліквідаторів можна говорити, якщо грошей не то що на ліки, а наіть на прості конвети нема ?.. 

   І це в багатющій державі Україна, де розкрадається  народна власність, де коні і собаки для нових господарів коштують доложче  ніж  життя людини,  де продажні   попи  продалися за тридцять срібряників і прославляють в церках  грішників, де влада живе для себе, а народ поки що виживає...

Категорія: Громада та влада | Переглядів: 624 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України