КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2016 » Жовтень » 31 » 207-ий виборчий округ дійсно чекають вибори, але чергові, у жовтні 2019 року
14:48
207-ий виборчий округ дійсно чекають вибори, але чергові, у жовтні 2019 року
   

207-ий виборчий округ дійсно чекають вибори, але чергові, у жовтні 2019 року

 

Брехливі чутки про народного депутата України Анатолія Євлахова поширюються його округом регулярно. Так склалося, що деякі невдахи не можуть змиритися з тим, що Анатолій Сергійович є достойним представником Сіверщини у парламенті, має бездоганну репутацію, користується повагою серед колег і представників громадськості.

Часи змінюються, змінюється суспільство і з ним змінюється парламент, як би того не хотілося горе-заздрісникам, але бути чесним перед громадою декому все ж вдається.

Анатолій Євлахов йшов змінювати країну, показати, що часи корупціонерів пройшли, що настав час професійних управлінців. Будучи новачком у політиці, але маючи значний досвід в економіці та фінансах, Анатолій Сергійович свідомо пішов працювати у найбільш навантажений комітет Верховної Ради України, очоливши там найскладніший напрямок. У парламенті слід працювати над законодавством, а не бути учасником політичних шоу. Тому щодня це зустрічі, робочі наради, форуми, сотні листів і десятки документів на підпис. Ці два роки – це роки успішної боротьби за права підприємців, відстоювання децентралізації та дерегуляції, прозорості влади, реформування податкової служби, на виході фінальний документ з підтримки малих фермерів. Ні на мить не забуває Анатолій Сергійович і про самовдосконалення, тому постійно навчається,  але головне ж для мажоритарника – це округ…

До речі, про округ. Багато років місцеві бюджети не мали жодної копійки на розвиток, і тільки поточне скликання парламенту нарешті передало на місця не лише проблеми, а й кошти. У містах і селах власні надходженні зросли в рази, останні два роки ми бачимо як міські та сільські ради можуть вирішувати нагальні проблеми своїх територій, не чекаючи подачки з Києва. До того ж з 2015 року 207-ий округ має потужну і постійну фінансову підтримку і з державного бюджету. Анатолій Євлахов перебуває у тісних ділових контактах з профільними міністрами та прем'єром, результатом цієї співпраці є значні капітальні вливання в інфраструктуру півночі Чернігівщини. Це при тому, що довелося також розгрібати результати «успішної» діяльності попередників, які залишили після себе зруйновані школи та лікарні, розкрали кошти з усього, де тільки можливо, – від будівництва до шкільного автобуса. Протягом останніх двох років усі будівництва і закупівлі в окрузі контролює місцева влада, а не – як раніше – поставлені депутатом «смотрящі». Коропська і Корюківська поліклініки, гімназія в Городні, спортивна школа у Сновську, дитячий садок і водогін у Семенівці, інтернат у Черешеньках і багато інших об'єктів – на все це Анатолію Євлахову вдалося спрямувати кошти з державного бюджету.  

«Злим язикам» на замітку: так звані витрати на вибори за наявності бажання можна «окупити» за рік. Наприклад, потрібно було лише вдруге вкрасти кошти з тендерів, розгромивши вщент Городнянську гімназію і «добивши»  до кінця Коропську і Корюківську лікарні. Ну, простояла гімназія 3 роки без даху і ще б потерпіли, ну, подумаєш, два величезні райони будуть без поліклініки, зате за ці мільйони можна безкоштовно автобус перед виборами пустити, автомати для своїх сорока охоронників докупити, а ще вертоліт заправити, ну, як же без ньогоТак робили славетні представники одеської мафії у 2012-2013 роках, можливо, і цим «злим язикам» щось з того перепадало, проте далі так не буде!

Та найбільше брехливим чуткам радіють партійні вожді, які таким чином будують свої структури на місцях. Партійні функціонери знаходять чергових невдах (кандидатів), гарантують їм, що будуть вибори, що їм вдасться через обман потрапити до парламенту. Ті бідолашні на радощах з останніх сил фінансують зі своєї кишені партійні заходи на місцях: пафосно ставлять дві гойдалки і називають це дитячим майданчиком, чи проводять форуми, роздають людям гроші та збирають паспортні дані для партійної бази. Закликаємо вас – продовжуйте далі, і хоч користі від цього малувато, а ви виглядаєте посміховиськами, головне, що партії вам будуть вдячні.

А для горе-кандидатів ще раз наголошуємо, що 207-ий округ дійсно чекають вибори, але не тоді, коли вам пообіцяли партійні вожді, які використовують вас як маріонеток, а відповідно до закону – у жовтні 2019-го року. І навіть не сумнівайтесь у тому, що громада Сіверщини знову підтримає Анатолія Євлахова, адже люди цінують чесність і професіоналізм, а поширена вами брехня апріорі робить вас брехунами.

Прес-служба народного депутата України Анатолія Євлахова у відповідь на публікацію «207 округ чекають позачергові вибори?» («Вісник Ч», № 43 від 27.10.2016 р.)

                                                            Джерело   http://pik.cn.ua/
Категорія: Громада та влада | Переглядів: 623 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України