КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2014 » Травень » 22 » «Жити по-новому». ВИборець ! 25 травня твій голос ВИРІШАЛЬНИЙ ! Порошенко мобілізував Чернігівщину на вибори ! Юлині плани –
14:55
«Жити по-новому». ВИборець ! 25 травня твій голос ВИРІШАЛЬНИЙ ! Порошенко мобілізував Чернігівщину на вибори ! Юлині плани –

«Жити по-новому».

 ВИборець !  25  травня  твій голос  ВИРІШАЛЬНИЙ !  

Порошенко  змобілізував   Чернігівщину на вибори !

Юлині плани – подолати    клани ???

                                                                           ФОТОрепортаж

.

  16   та  22 травня  на  Чернігівщині відбулися публічні зустрічі       кандидатів  на посаду Президента України Петра Порошенка та Юлії Тимошенко  з виборцями  

   У центрі Чернігова 16 травня відбулась зустріч кандидата на посаду Президента України Петра Порошенка з виборцями. На зустріч з кандидатом, незважаючи на грозу та зливу, прийшло більше 20 000 виборців.

  Під час спілкування з представниками чернігівської громади кандидат пояснив, що означає «Жити по-новому».«По-перше, це означає жити безпечно. Друга позиція – жити чесно, не брехати. По-третє, це означає жити безбідно», – зазначив Петро Порошенко.

  Пояснюючи першу тезу, кандидат розповів про зустріч з бійцями Національної гвардії, нагальні потреби військових і необхідність підтримки Збройних сил України.

«Країна нині перебуває у небезпеці, ми це відчуваємо кожного дня, але ми обов’язково переможемо», – упевнений кандидат, який матеріально допомагає військовим.  Він упевнений, що нині немає більш важливого завдання, ніж фінансування українського війська. «Потрібно, щоб військові, які захищають країну, отримували не 600 гривень на місяць, а щонайменше 600 гривень на день. А життя бійців було застраховано на мільйон гривень», – наголосив Петро Порошенко.

Пояснюючи другу позицію слогана, він зазначив, що влада та кандидати мають бути відповідальними перед громадянами й виборцями, не приховувати статків і механізмів фінансування передвиборчої кампанії.

Стосовно тези «жити безбідно» Петро Порошенко навів приклад корпорації «Рошен», яку він очолює, зазначивши, що середня зарплата на підприємствах складає сім тисяч гривень. Крім того, робітники забезпечені медичною страховкою.

Четвертою складовою програми Петро Порошенко назвав потребу жити вільно.

«Жити по-новому також означає жити вільно. Вільно пересуватися країнами Європи та світу, мати європейські стандарти життя: гідні зарплати, освіту та охорону здоров’я», – наголосив він.

Такожакож Петро Порошенко зазначив про необхідність децентралізації влади, неприпустимість федералізації України, українську як єдину державну мову країни, зовнішні загрози та вихід із складної економічної ситуації.

«Для цього необхідно обрати Президента України вже в першому турі», – упевнений кандидат, наголошуючи на важливості існування легітимної влади у вкрай складний та важливий час.

Кандидат також розповів присутнім, куди він поїде у разі перемоги на виборах.

«У першу чергу, я відвідаю командний пункт Збройний сил України», – наголосив Петро Порошенко.  Потім, за його словами, мають бути поїздки в Донецьк і Луганськ. «Бо саме там, на Сході, новій владі потрібно наводити лад», – зазначив кандидат.

На цьому кандидат наголошував і під час прес-конференції, яка передувала зустрічі з виборцями на головній площі Чернігова.

«Нам потрібна дуже ретельна та виважена робота, щоб навести на Сході лад», – зазначив він на заході для журналістів вітчизняних та іноземних засобів масової інформації, в якій разом з ним брав участь Микола Томенко (довірена особа Петра Порошенка). На  прес-конференції Петро Порошенко вільно спілкувався англійською мовою з представниками західних ЗМI, що, на думку присутніх, вигідно відрізняло його від решти кандидатів на посаду президента країрезидента країни.ни.

 Наприкінці спілкування на Красній площі Петро Порошенко разом із кількома десятками тисяч чернігівців, дружиною Мариною та народним артистом України Тарасом Петриненком заспівав український гімн, а також відому пісню останнього «Україна».

Крім Чернігова, Петро Порошенко провів зустрічі з виборцями на площах Ніжина та Прилук, а також вшанував пам’ять героїв України в Крутах.

  За  повідомленням                http://pik.cn.ua/     Чернігівщина: події і коментарі

 




 


Юлині плани – подолати    клани ???

    На центральній площі Чернігова   22 травня  зібралися тисячі виборці  з районів області та міста,  щоб  почути  кандидата на посаду Президента України   Юлію  Тимошенко.

Повернути Україні Крим, зміцнити економіку, викорінити корупцію і олігархічні клани – це основні пункти передвиборчої програми кандидата на пост Президента України Юлії Тимошенко.

  Лідер Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» побувала на Чернігівщині.

Спочатку Юлія Володимирівна відвідала Прилуки.  Зустріч з Тимошенко відбулася на центральній площі. У місті над Удаєм на зустріч з нею прийшло кілька тисяч людей.   Зі сцени, яку розмістили на центральній площі міста, політик закликала прилучан не вірити в результати соціологічних опитувань, зроблених на замовлення олігархічних кандидатів. Мовляв, людей спеціально дурять, аби ті «під синдром гурту» віддавали свої голоси за лідера. Насправді ж ніякого лідерства у жодного з «кандидатів від олігархів» немає. Юлія Тимошенко впевнена, що українці зроблять правильний висновок і голосуватимуть за ту політичну силу, яка завжди була, є і буде з народом.

У Ніжині – на площі   зібралося помітно більше людей, ніж у Прилуках.Ніжинці уважно слухали лідера «Батьківщини», відчувалася певна емоційна єдність і підтримка Юлії Володимирівни громадою.

У Ніжині «леді Ю»   дякувала тим, хто брав активну участь на Майдані, хто всіляко допомагав революціонерам. Адже саме завдяки революції вдалося «скинути з престолу» тирана Януковича і прогнати весь його бандитський режим. На волю Юлія Володимирівна також вийшла завдяки Майдану. А відтак, єдиний правильний курс нашої держави – на Європейський Союз.

"Леді Ю" у Чернігові

   Після Ніжна Юлія Тимошенко зустрілася з виборцями Чернігова – на Красній площі.Звичайно, в обласному центрі зібралося найбільше її прихильників. Як і в двох попередніх містах обласного значення, у Чернігові Юлія Володимирівна розповідала про «падлючі справи» Путіна, підтримку України в Європі, необхідність створення нової воєнної доктрини з відбудовою добре оснащеної, сучасної та професійної контрактної армії.

       http://svoboda.fm/                                    | 22.05.2014 р.       Петро СИЧ

Категорія: Вибори | Переглядів: 1147 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України