КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2013 » Лютий » 26 » Меморіал відкриють наступного року ! ЧИ НІ ?
00:42
Меморіал відкриють наступного року ! ЧИ НІ ?

  Меморіал  відкриють  наступного року !   ЧИ  НІ  ?

                                                                          ФОТОрепортаж

.

       Що й казати!  Десятки  років  підряд  активні громадяни  України  робили все можливе, щоб про Корюківську трагедію  Великої Вітчизняної  війни  знали не тільки в Україні, а і в усьому  світі.  І не випадково  з'явився  Указ  Президента  України  "Про заходи у зв'язку з 70-ми роковинами Корюківської трагедії"  та  П О С Т А Н О В А  ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ "Про вшанування пам'яті жертв Корюківської трагедії під час Другої світової війни".

  Очікувалося, що нарешті, до першого березня 2013 року, буде збудовано  Музейно-меморіальний комплекс пам'яті жителів населених пунктів України, знищених фашистськими окупантами і до Корюківки разом з багаточисленими делегаціями прибудуть президенти  України, Росії, Белорусії...  АЛЕ,.. але Указ та Постанова є, а реальних коштів на проведення будівництва у 2012 році не виділили,  була порада  знайти гроші в області  та  так і зависло питання в балаканинах...   Не можна сказати, що місцева влада нічого не робила, намагалася стукати в різні двері, але стукали так обережно, що  хазяїни  владних кабінетів навіть не чули. Були навіть передвиборчі обіцянки  кандидатів у депутати допомогти вирішити фінансування, але обіцянка, то цяцянка  і про її  кандидати забули на другий день після голосування.  А даремно ...  

   І  ось, вже зараз, після нового року спохватилися у Кабміні, потім нараду провїв губернатор, через день нарада в РДА і зясувалося,  що навіть, якщо і буде фінансування на будівництво комплексу у 2013році, то не раніше, як восени, а поки що - нема коштів проплатити навіть поточні видатки, а ще треба десь знайти міліон двісті тисяч на проєктну документацію, а ще там... витрат та витрат.

  У районному бюджеті грошей нема навіть на закінчення ремонту полікліники, будинку культури, переобладнання бувшої двоповерхової школи під житло для лікарів,  а гроші  так обіцяли   виділити  пробивні депутати, а  ще - у районі очікується величезна проблема під кінець року, адже  бюджетного фінансування  місцеві народні обранці прийняли  на десять місяців.  

   Чи  відкриють  Меморіал   наступного року - покаже час,  але, як на мене, то треба громаді справу брати в свої руки,  відкривати  спецрахунок  на збір коштів  і  працювати.

   А поки що в лісі  йдуть приготування до  перепоховання останків жертв Корюківської трагедії 1943 року, насипали пагорб, зробили дерев'яну кладку через болото, продовжується проектування та погодження проекту, музейні  працівники збирають спогади очевидців  тих подій.

 Першого березня до міста приїдуть делегації, очікується  на місці будівництва закладання капсули, але, судячи з того, що грандіозного прибирання міста  нема, то  і високих гостей не  буде... 

       А втім, на плотині, вперше за багато років, прибрали  сухостій   та  повалені дерева,  з'явився один робітник, який  щось довбає біля  будинку культури, а ось давно засохлий стовбур, зламані  паркани, купи сміття на Бульварній та і не тільки , занедбані будинки, " благоустрій" в міському парку, розбиті дороги -  то особиста  візитівка влади,  міського голови.   І  то сором,-  сором для всіх!   І його обовязково побачать гості міста. 

    

   





































 

Категорія: Точка зору | Переглядів: 921 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
4 valentina  
увы! доверие властям нет уже! сколько раз деньги собирали и по организациям,и однодневный заработок отдавали...ничего не было сделано. хоть какие-то сдвиги были бы.Если бы люди доверяли властям,думаю и деньги сдавали бы и на субботники вышли,и своими руками что-либо сделали.Только глядя на план и стоимость плана,можно заподозрить отмывание денег власть имущих.

3 yaroslav-rs  
Тільки подумати 1 200 000 грн. коштує проектна документація... не весь комплекс, а тільки 30-40 аркушів паперу(+100 аркушів зіпсованого) 4-5 олівців, одна робоча неділя колективу з 4-х чоловік, нехай ще катрідж заправити... МІЛЛІОН!!! ДВІСТІ ТИСЯЧ!!! при пенсії пересічного уркаїнця 1000 грн... Цікаво хто готує такі документи? Син Гаранта Сашко Стоматолог? Порядку у нас не буде допоки громадяни не почнуть розуміти, що бездарно розбазарюючи бюджетні кошти влада дає змогу збагатіти комусь одному, але в злидні заганяє все суспільство. Вибачте якщо когось образив.

2 Люба  
А ще якби додали фото "тротуару" від лікарні до церкви, та як всі і йдуть і їдуть по дорозі. Як ще не сталося ніякої аварії? Це одне. А по друге: палили та стріляли людей в місті, а меморіал запруть в ліс. Хто з мешканців міста, чи сіл району там буватиме? Ну хіба що обов'язково на річницю, а так ніхто й не бачитиме, що там робиться, а гроші ж які вкладуть, наші гроші. А якби збудували в парку пам'яті, або в парку за автобусною, або ще де. але в місті - люди мали б змогу там бувати, зайвий раз покласти квіти. Думаю, і заховали меморіал в ліс, щоб заїжджі екскурсії не бачили того безладу, який робиться в місті.

1 Ольга  
Скільки вже збирали коштів. Чому кошти які були на рахунках в кінці 2012 року були не використані. Можливо це недопрацювала наша районна влада.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України