КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2011 » Грудень » 28 » 2012 рік - Рік Дракона
23:13
2012 рік - Рік Дракона

     2012 рік -   Рік Дракона

.

31 грудня 2011 року стане останнім днем владарювання пухнастого Кролика, а рівно опівночі Чорний водяний Дракон прийме естафету заступництва і заохочуватиме або випробовуватиме нас увесь 2012 рік (за східним календарем точна дата початку Року Дракона 23 січня 2012). Багато хто, зачувши цю цифру, відчуває холодне тремтіння по спині. Причина цьому - питання, які не дають спокою мільйонам людей у всьому світі: чи буде кінець світу, яким буде рік Дракона, що чекає людей: жахлива катастрофа чи світле майбутнє? Думки із цього приводу розходяться в протилежних напрямах. То де ж істина?

Дракон, що належить водній стихії, частенько сприймається як істота вогнедишна, таким чином, втілюючи і стихію вогню. Можливо, саме в цьому протилежному, але одночасно гармонійному поєднанні двох контрастних стихій в одній істоті і криється відповідь на питання про те, що нас чекає попереду. Нам, можливо, доведеться пройти і вогонь, і воду, і війну, і мир. Нам - це означає, усьому людству. Просто комусь дістанеться більше хорошого, а комусь - поганого. А що говорять із цього приводу астрологи і вчені?

Як прогнозують учені, 21 грудня прийдешнього року відбудеться парад планет, коли усі планети нашої та інших галактик вишикуються в одну лінію, що спричинить різного роду зміни. Люди бачать цю подію з різних точок зору, тому і існує так багато версій стосовно того, до чого цей парад приведе. Ті, хто налаштований оптимістичніше, сподіваються, що рік Дракона забезпечить якісно новий рівень життя, "зцілення" людства, приємне знайомство з іншими світами і цивілізаціями, яке спричинить нові відкриття і, тим самим, сприятиме розвитку людства. Ті, хто поглинений песимістичними ідеями, вважають, що 2012 рік стане останнім в історії людства, що люди гинутимуть в бурхливих катаклізмах і війнах, що Сонце згасне, і сподіватися на виживання не доведеться. Ну, що тут скажеш. скільки людей - стільки думок. Так може, краще не гадати, що буде наступного року, а прагнути притягнути до себе удачу, щастя і благополуччя, задобривши Чорного водяного Дракона відразу на порозі Нового року?!

Притягнути увагу вогнедишного покровителя можна різними способами, перший з яких - з'явитися на зустрічі Нового року у вбранні таких кольорів, які любить Дракон. Взагалі, астрологи розходяться в думках із цього приводу: одні вважають найбільш властивими Драконові кольори чорно-жовтої гамми, інші обстоюють свою думку про те, що це містична істота любить яскраво-червоні і насичені зелені відтінки. Але лише в одному сходяться усі: чорний колір має бути присутнім обов'язково. Виходить, з основою визначилися. А ось чим її доповнити - вирішувати кожній людині самостійно. Але важливо пам'ятати таку річ: Дракони люблять блиск і коштовності. Для жінок можна підібрати вбрання типу : 1) чорна сукня з летких тканин з сріблястою або золотистою вишивкою, стразами, паетками, 2) яскраво-червона, зелена або жовта сукня з широким чорним поясом, 3) оксамитові або атласні вбрання, що нагадують розкішний одяг китайських імператорів 4) карнавальні костюми морської тематики (русалка, золота рибка, піратка). Оскільки Дракоша любить розкіш, то слід потурбуватися і про аксесуари. Біжутерію вибирати не рекомендується, а ось золоті, срібні прикраси з коштовними каменями припадуть майбутньому покровителеві до смаку. Треба потурбуватися і про зачіску. Оскільки Дракон любить незвичність, блиск і експерименти, то можна буде зробити зухвалу зачіску, прикрасити волосся блискітками і сяючими шпильками. Бездоганним, яскравим і блискучим має бути і макіяж. Для чоловіків вибір, мабуть, буде трохи поскромніший, оскільки не кожен представник сильної статі зможе себе комфортно відчувати в маєчці зі стразами. Тому, найбільш оптимальним варіантом може стати стильний костюм темного кольору і яскрава шовкова сорочка. Доповнити образ зможе кольорова краватка.

Ще один спосіб завоювати прихильність Вогнедишного - почастувати його смачненьким. Але що приготувати в рік Дракона? В принципі, істота ця всеїдна, але важливо пам'ятати одну річ: він любить тільки свіжу, натуральну їжу, а не напівфабрикати. Ще він любить різноманітність, тому велика кількість смачних блюд на столі вітається. Особливо догодить Драконові риба цінних сортів, морепродукти і, як не дивно, гарбуз. Уникати варто консервів, тушкованого м'яса, і будь-яких несвіжих продуктів.

У рік Дракона краще всього дарувати подарунки з його зображенням: картини, статуетки, свічки і так далі. Причому такі подарунки будуть однаково приємні як рідним і близьким, так і партнерам по бізнесу, колегам і знайомим. Вважається, що символ Дракона здатний принести з собою в будинок щастя, багатство, радість і удачу.

Багатьом прийдешній рік обіцяє удачу, ну а деяким доведеться зіткнутися з труднощами. Ознайомившись з Гороскопом на 2012 рік, можна буде зрозуміти, чи варто піднапружитися і добитися успіху, або ж фортуна візьме усе під своє керівництво. Отже, що і кому обіцяє гороскоп на рік Дракона? Тим, хто народився в рік Щура, можна бути спокійним щодо наступного року - він пройде вдало. У Биків можуть виникати труднощі, але здолати їх допоможе завзятість і рух вперед. Для Тигрів 2012 рік може виявитися нелегким, тому їм украй важливо знайти надійну опору. Котам гарантується щонайповніший спокій наступного року. Для Драконів їх рік обернеться справжнісіньким роком тріумфів і перемог. Зміям згодиться їх мудрість, щоб вийти з можливих складних ситуацій. Для Коня і Кози рік Дракона буде украй вдалим і сприятливим. Мавп так само чекають приємні новини в новому році. Для Півнів 2012 рік стане украй вдалим для укладення шлюбу. Собаці ж уготовані певні труднощі. Для Свині прийдешній рік обіцяє благополуччя.

Дракон - істота сильна, мудра і справедлива, здатна принести багатство, благополуччя і довголіття, проте варто пам'ятати, що на усе це необхідно заслужити завзятістю і добрими вчинками. Тільки за таких умов характеристики року Дракона, напророчені тому чи іншому знаку, зможуть реалізуватися.

                                                              Джерело     http://www.mageia.ru/
Категорія: Цікавинки | Переглядів: 1788 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України